Sen bak yine deArkadaşlar bilgisayarlar test edilip yollandığı için acaba bios güncellemesini yapmışlar mıdır sizce? Bizim tekrar yapmamıza gerek var mı?
Sen bak yine deArkadaşlar bilgisayarlar test edilip yollandığı için acaba bios güncellemesini yapmışlar mıdır sizce? Bizim tekrar yapmamıza gerek var mı?
Baktım BIOS eski sürüm gözüküyordu yaptım yapmayan arkadaşlar da kontrol etsin.Sen bak yine de
Gaming gen in sitesinden iletişime geçip sordum herşeyi ayarlandıktan sonra geliyormuşArkadaşlar bilgisayarlar test edilip yollandığı için acaba bios güncellemesini yapmışlar mıdır sizce? Bizim tekrar yapmamıza gerek var mı?
Son sürümüne nereden bakabilirimBaktım BIOS eski sürüm gözüküyordu yaptım yapmayan arkadaşlar da kontrol etsin.
Sen yine de bak hocamGaming gen in sitesinden iletişime geçip sordum herşeyi ayarlandıktan sonra geliyormuş
Yada biosta sürüm ün eski olduğunu söylüyormuBaktım BIOS eski sürüm gözüküyordu yaptım yapmayan arkadaşlar da kontrol etsin.
Ben de pek bilmiyorum ama bir yerlerde tarih yaziyormus internetten ana kartinin son guncel tarihiyle karsilastiracaksin diye biliyorumYada biosta sürüm ün eski olduğunu söylüyormu
Bakicam zatende windows kurulu geliyormuş DA'nın bi videosunda bios'u windows'u kurmadan önce güncelleyin diyordu ram hatası olabiliyo diyordu orda sıkıntı yaşanmaz inşallahSen yine de bak hocam
Insallah hocam benim sistem de gelmis eve gelince bakacağımBakicam zatende windows kurulu geliyormuş DA'nın bi videosunda bios'u windows'u kurmadan önce güncelleyin diyordu ram hatası olabiliyo diyordu orda sıkıntı yaşanmaz inşallah
Benim sistem 5 gün önce geldi monitör uymuyor diye kuramadım bugünde monitör geldi akşam açacaz bakalımInsallah hocam benim sistem de gelmis eve gelince bakacağım
İnternette anlatan bi video vardı ordan baktım ben de biraz araştırırsan bulursun. Ben hatırlayamadım nasıl yapıldığınıYada biosta sürüm ün eski olduğunu söylüyormu