hocam sizce biter mi nediyorsunuz? çok bekledim bütçeme uygun sistem.Hayır dostum adamlar o kasa psu ikilisini hazır sistemler için kullanıyor. KAsa PSU taşıma maliyetlerinin ne durumda olduğu ve önden belirli planlar yapılmadan kasa getirtmenin ne kadar riskli olduğu bilseydin bu kadar sallama bir yorum yapmazdın.
Olsun Abdullah abi.Yanda gaming gen trye bakıyorsun hep Asus gt301+Asus PSU.Gına geldi incehesap kasasindan.(Mesela sinerji de neredeyse hep Performax kasa kullanıyor.Ondan da gına geldi)Hayır dostum adamlar o kasa psu ikilisini hazır sistemler için kullanıyor. KAsa PSU taşıma maliyetlerinin ne durumda olduğu ve önden belirli planlar yapılmadan kasa getirtmenin ne kadar riskli olduğu bilseydin bu kadar sallama bir yorum yapmazdın.
Dur hele şu yüksek kurdan stoklara ürünler bir girsin Kur 17.5 iken 9999 TL'ye RX 6600 sistem yaptık 700 stok. Kur sadece 1 TL arttı RX 6600 sistem neden 11.999TL oldu diye akıl edemeyen kocaman bir kitle var sözüm meclisten dışarı.gayet güzel sistem, 3060lı sistem 12000 diyenler akıl tutulması yaşıyor herhalde? 15bine 2.el şu an piyasada yok kafanız mı iyi?
Al güle güle kullan kardeşim hayırlı uğurlu olsun.
Dolar olmuş 1.7 TL bu ara bilgisayar alınmaz diyenler şu an dolar 18.XXX bilginize.
Ben bu Cougar kasa PSU ikilisini F/P sistemde çok beğeniyorum yakından görmeniz lazımOlsun Abdullah abi.Yanda gaming gen trye bakıyorsun hep Asus gt301+Asus PSU.Gına geldi yani bu kasadan.(Mesela sinerji de neredeyse hep Performax kasa kullanıyor.Ondan da gına geldi)
Güzel kardeşim istersen "iğrenç" de ama stok eritme falan vallahi bak bunlar hoş değil ve en önemlisi doğru değil.Olsun Abdullah abi.Yanda gaming gen trye bakıyorsun hep Asus gt301+Asus PSU.Gına geldi yani bu kasadan.(Mesela sinerji de neredeyse hep Performax kasa kullanıyor.Ondan da gına geldi)
Şu kasayı delsene Gamepower kasayı deldiğin gibi. Yandaki düz yerlerini yada o instagramdaki sayfaya yaz o kasanın gri kısımlarına mesh yapı uydursunlar sanada güzel içerik olur.Ben bu Cougar kasa PSU ikilisini F/P sistemde çok beğeniyorum yakından görmeniz lazım
Abi bende bunu anlamiyorum ya dolar 1 tl artiyor ama sistemlere 3 4 k zam geliyor.Hesapladigin da max 500 tl artmasi gereken sistemlere cok fazla zam geliyor.Dur hele şu yüksek kurdan stoklara ürünler bir girsin Kur 17.5 iken 9999 TL'ye RX 6600 sistem yaptık 700 stok. Kur sadece 1 TL arttı RX 6600 sistem neden 11.999TL oldu diye akıl edemeyen kocaman bir kitle var sözüm meclisten dışarı.
Doğru abi sen de haklısın aslında.Ama ben ve benim gibilerin yorumları biraz "sallama" değil de "bildiği kadarıyla" adını alsa daha doğru bence.Cunku biz (bence buradaki nerdeyse herkes) incehesabin veya başka sitelerin bileşen alırken neler yaşadıklarını bilmiyoruz.Bizim görüş açımız bir yere kadar.Burda da sen ve senin gibiler devreye giriyor işte.Bir nevi "aydınlatıcı" rolundesiniz.Bizim ulaşamayacağımız yerlerdeki bilgileri bizlere sunuyorsunuz.Diyeceklerim bu kadar abi.Aydinlattigin için teşekkür ederim.Artik bu bilgiye ulaştığım için "stok eritme" kavramını bir daha kullanacağımı pek sanmıyorum.Kolay gelsin sana daBen bu Cougar kasa PSU ikilisini F/P sistemde çok beğeniyorum yakından görmeniz lazım
Güzel kardeşim istersen "iğrenç" de ama stok eritme falan vallahi bak bunlar hoş değil ve en önemlisi doğru değil
Stok eritme sistemi gibi sistem yapmasınlar o zaman 2060 la çıkmasınlar mesela, o kartın miladı doldu. Verim desen yok güç desen yerde o tüketime göre. Bu sistem RX 6600 ile çıkamaz mıydı yani veya 3050 ile? Cevap çıkamazdı ise ya çıkmasaydı harbiden veya sen incelemeseydin.Eleştirebilirsin ama stok eritme diyemezsin bilmediğin konular hakkında yorum yazmayın adamlar 2060ı bulmak için sabah akşam uğraştı 2000 stok olsa belki 400 stoğun ne stok eritmesi.
asıl sorum dışı konumun altında her cinsden muhabbet döndü. sence yarına stok kalır mı ne düşünüyorsun?Stok eritme sistemi gibi sistem yapmasınlar o zaman 2060 la çıkmasınlar mesela, o kartın miladı doldu. Verim desen yok güç desen yerde o tüketime göre. Bu sistem RX 6600 ile çıkamaz mıydı yani veya 3050 ile? Cevap çıkamazdı ise ya çıkmasaydı harbiden veya sen incelemeseydin
Kalmazsa sıkıntı çünkü bu sistemi 400 kişi almış demektir.asıl sorum dışı konumun altında her cinsden muhabbet döndü. sence yarına stok kalır mı ne düşünüyorsun?