🔥İndirim Danone Bitkisel Krema 200 ml 8TL

Danone-bitkisel-krema-post.jpg

Önermiyorum ama İsrail için değil, tadı kötü. Krema dediğin şey sütten olur, bitkisel krema olmaz.
Doğru peder 20 sene danonede çalıştı alabiliyorsanız bu tarz ürünlerde tikveşli tercih edin kalite olarak arada fark var

Kıvamı falan hiç güzel değil bunun ya, normal fiyatı da 10 lira falandı aylar önce zaten.

Bu bir krema değil, krema sütten olur her zamanki gibi Danone her zamanki gibi sahte ürün uzak durun
Katılıyorum olduğunca tikveşli alın alıntıladığım yorumumda sebebini ve nerden bildiğimi yazdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doğru peder 20 sene danonede çalıştı alabiliyorsanız bu tarz ürünlerde tikveşli tercih edin kalite olarak arada fark var

Bu bir krema değil, krema sütten olur her zamanki gibi Danone her zamanki gibi sahte ürün uzak durun
Sahtelikten değil hocam, veganlar için. Yiyemedikleri her şey için alternatif üretmeye çalışıyorlar ama saçmalık elbette.

Sahtelikten değil hocam, veganlar için. Yiyemedikleri her şey için alternatif üretmeye çalışıyorlar ama saçmalık elbette.
Maalesef Vegan amaçlı üretilen bir ürün değil öyle olsa vegan ürünlere "VEGAN" diye belirtiyorlar. Bu ürün bilmeyene de sağlayalım ürünü

Hayat - Sırma - Akmina indirimi başlığında bu firmada çalıştığımı söylediğim için linç yedim :) Şimdi takip ederler falan yine Danone başlığı altında dolaşıyor diye ama bu ürünü tavsiye etmem arkadaşlar. Krema alacaksanız Tikveşli veya Sütaş öneririm. Krema dediğin saf sütten üretilir ama bu bitkisel bazlı bir krema ürünü.

Hayat - Sırma - Akmina indirimi başlığında bu firmada çalıştığımı söylediğim için linç yedim :) Şimdi takip ederler falan yine Danone başlığı altında dolaşıyor diye ama bu ürünü tavsiye etmem arkadaşlar. Krema alacaksanız Tikveşli veya Sütaş öneririm. Krema dediğin saf sütten üretilir ama bu bitkisel bazlı bir krema ürünü.
neden söylemeyecekmişsin filistinde de filistinliler coca cola fabrikasında çalışıyor. ekmeğini kazandığın yeri söylemekten neden imtina duyasın. boşver. bu arada bu ürün dediğin gibi zaten konu başlığında da bitkisel krema yazıyor. meyve sularında da yapıyolar bunu atıyorum elma suyu değil de elma aromalı vb gibi gerçi sen daha iyi bilirsin.

Geri