DARBOĞAZ DESTEK LÜTFEN

Halit37

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba ekran kartım xfx rx7800xt 16gb işlemci Ryzen 7 7700 X GTA Online’da değerler bu şekilde sizce darboğaz yapıyor mu eğer yapıyorsa ne yapabilirim nasıl düzeltebilirim RAM olarak 32 GB RAM kullanıyorum Exxpo uyumlu

Ekler

• IMG_7675.jpeg
    IMG_7675.jpeg
    1.4 MB · Hit: 40
Neresinde darboğaz bunun ?

Merhaba ekran kartım xfx rx7800xt 16gb işlemci Ryzen 7 7700 X GTA Online’da değerler bu şekilde sizce darboğaz yapıyor mu eğer yapıyorsa ne yapabilirim nasıl düzeltebilirim RAM olarak 32 GB RAM kullanıyorum Exxpo uyumlu
Darboğaz yok yapmazda ama ama eğer yine de darboğaz yapıyormı yapmıyormu diye bakmak istiyorsan işlemcinin tüm çekirdeklerinin kullanımına bakman lazım ayrıca sistmi 2kda kullan

GTA 5 Enhanced versiyon mu?

Ekran kartı sürümü olsun bios olsun windows olsun hepsi güncel falat oyundayken anlık takılmalar alıyorum yani hep yapmasada ara sıra takılıyor 1 2 sn bu neden olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Drop yemiyorsan normal.
Dediğim gibi takılma yaşıyorum arada

Ekran kartı sürümü olsun bios olsun windows olsun hepsi güncel falat oyundayken anlık takılmalar alıyorum yani hep yapmasada ara sıra takılıyor 1 2 sn bu neden olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediğim gibi takılma yaşıyorum arada
Sıkıntı oyunda sanırım, diğer oyunlarda darboğaz yoksa görmezden gelebilirsin. Harici olarak ekran kartına undervolt yapabilirsin.

Sıkıntı oyunda sanırım, diğer oyunlarda darboğaz yoksa görmezden gelebilirsin. Harici olarak ekran kartına undervolt yapabilirsin.
Darbaz tanımı birazcık araştırdım ama herkes ekran kartını %99 kullanıyorsa işlemciyi daha az kullanıyorsa sıkıntı yok diyor benimki hep %90’ın altında kullanıyor diye darboğaz yapıyor sanıyorum diğer oyunlarda test etmem için nasıl anlayabilirim darboğaz yapıp yapmadığını ekran kartı kullanımı kaç olması lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,146
Üyeler
186,997
Son üye
caganolg
Geri