gayet normal değerlerMerhaba ekran kartım xfx rx7800xt 16gb işlemci Ryzen 7 7700 X GTA Online’da değerler bu şekilde sizce darboğaz yapıyor mu eğer yapıyorsa ne yapabilirim nasıl düzeltebilirim RAM olarak 32 GB RAM kullanıyorum Exxpo uyumlu
Darboğaz yokMerhaba ekran kartım xfx rx7800xt 16gb işlemci Ryzen 7 7700 X GTA Online’da değerler bu şekilde sizce darboğaz yapıyor mu eğer yapıyorsa ne yapabilirim nasıl düzeltebilirim RAM olarak 32 GB RAM kullanıyorum Exxpo uyumlu
Darboğaz yok yapmazda ama ama eğer yine de darboğaz yapıyormı yapmıyormu diye bakmak istiyorsan işlemcinin tüm çekirdeklerinin kullanımına bakman lazım ayrıca sistmi 2kda kullanMerhaba ekran kartım xfx rx7800xt 16gb işlemci Ryzen 7 7700 X GTA Online’da değerler bu şekilde sizce darboğaz yapıyor mu eğer yapıyorsa ne yapabilirim nasıl düzeltebilirim RAM olarak 32 GB RAM kullanıyorum Exxpo uyumlu
Hayır eski sürümGTA 5 Enhanced versiyon mu?
Drop yemiyorsan normal.Hayır eski sürüm
Dediğim gibi takılma yaşıyorum aradaDrop yemiyorsan normal.
Sıkıntı oyunda sanırım, diğer oyunlarda darboğaz yoksa görmezden gelebilirsin. Harici olarak ekran kartına undervolt yapabilirsin.Ekran kartı sürümü olsun bios olsun windows olsun hepsi güncel falat oyundayken anlık takılmalar alıyorum yani hep yapmasada ara sıra takılıyor 1 2 sn bu neden olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dediğim gibi takılma yaşıyorum arada
Darbaz tanımı birazcık araştırdım ama herkes ekran kartını %99 kullanıyorsa işlemciyi daha az kullanıyorsa sıkıntı yok diyor benimki hep %90’ın altında kullanıyor diye darboğaz yapıyor sanıyorum diğer oyunlarda test etmem için nasıl anlayabilirim darboğaz yapıp yapmadığını ekran kartı kullanımı kaç olması lazımSıkıntı oyunda sanırım, diğer oyunlarda darboğaz yoksa görmezden gelebilirsin. Harici olarak ekran kartına undervolt yapabilirsin.