Pardon yanlış yazmışım GPU hep 50 nin altında LoL Valorant Pubg mobile oynuyorum hiç 50 olmuyor gpuCpu kullanımın 50 nin altında olması iyi gpu kullanımı kaç?
Bu ekran kartı izlediğim videolarda valorantta 200fps aşağı vermiyorduHocam o ekran kartına o işlemci olmamış. Konumuza gelirsek darboğaz söz konusu.
Bende 30 a düştüğünü biliyorum ama eskiden böyle bisey yoktu darboğaz sonradan oluşan bir şey mi ?Bu ekran kartı izlediğim videolarda valorantta 200fps aşağı vermiyordu
Darboğaz sonradan oluşmaz bir kere. Grafik ayarları ile oynadınız mı?Bu ekran kartı izlediğim videolarda valorantta 200fps aşağı vermiyordu
Post automatically merged:
Bende 30 a düştüğünü biliyorum ama eskiden böyle bisey yoktu darboğaz sonradan oluşan bir şey mi ?
Oyunun ile oynadımDarboğaz sonradan oluşmaz bir kere. Grafik ayarları ile oynadınız mı?
Tamam sorun çözüldü. Grafikleri düşürdüyseniz ekran kartı ve işlemci kullanımı azalacak bu da haliyle darboğaza sebep olacak.Oyunun ile oynadım
Ya söyle işlemci hizim düşünce her oyunda 30fps alıyorumDarboğaz sonradan oluşmaz bir kere. Grafik ayarları ile oynadınız mı?
Bence çözüm bu değil grafikleri yükseğe alincada kullanımlar nerdeyse aynıTamam sorun çözüldü. Grafikleri düşürdüyseniz ekran kartı ve işlemci kullanımı azalacak bu da haliyle darboğaza sebep olacak.
Hocam demek ki bilgisayarınız ısınıyor ki işlemci kendini kısıtlıyor. Bu gayet normal. Oyun içi ısılar nasıl? Program önereceğim.Ya söyle işlemci hizim düşünce her oyunda 30fps alıyorum
Msiafterburner sıcaklar normalHocam demek ki bilgisayarınız ısınıyor ki işlemci kendini kısıtlıyor. Bu gayet normal. Oyun içi ısılar nasıl? Program önereceğim.
Hocam RAM kaç GB acaba?Ya söyle işlemci hizim düşünce her oyunda 30fps alıyorum
Post automatically merged:
Bence çözüm bu değil grafikleri yükseğe alincada kullanımlar nerdeyse aynı
Yani en fazla 65 i gördü gpuMsiafterburner sıcaklar normal
Ram den dolayı olabilir 4gb ram varHocam RAM kullanımınız ne kadar acaba?