Ekran kartını tam kullanmadığı için düşer FPS normalEskiden fps im daha iyiydi darbogaz sonradan oluşan bir şey mi acaba *
Eskiden 100 FPS aşagı almazken şuan 70 e kadar düştü ve fps 30 a filan düşünce işlemci hizim 1.36 da sabitleniyorOynadığınız oyunu belirtmemişsiniz valorant ve lolde düşük Gpu kullanımı darboğaz değil genellikle normal.
Ekran kartına yük vermeye çalışın, işlemcinin üzerindeki yükü hafifletirseniz rahatlar pc.Eskiden 100 FPS aşagı almazken şuan 70 e kadar düştü ve fps 30 a filan düşünce işlemci hizim 1.36 da sabitleniyor
LoL Valorant pubg mobile yani tamam gpu normal olabilir bu tür oyunlarda ama LoL ve Pubg de kullanim %10 valoranttada 30 40 araasi anormallik var gibi geldihayır hangi oyunda bu değerler var
Nasil yapabilirim pc den çok anlayan birisi degilim de ?Ekran kartına yük vermeye çalışın, işlemcinin üzerindeki yükü hafifletirseniz rahatlar pc.
valorant lol gibi oyunlarda normal pubg mobile emilator oldugu için bir şey diyemem emilatör sıkıntılı olabilirLoL Valorant PUBG mobile yani tamam gpu normal olabilir bu tür oyunlarda ama LoL ve PUBG de kullanim %10 valoranttada 30 40 araasi anormallik var gibi geldi
Ama eskiden böyle bir sorun yoktu 100 fps aşagı almıyordum şuan 30 fps e düştügünü biliyorum İşlemci hizim da 1.36 sabit kaliyorvalorant lol gibi oyunlarda normal PUBG mobile emilator oldugu için bir şey diyemem emilatör sıkıntılı olabilir
temiz kurulum yap driverları güncelle kasayı temizle termal macun yenile büyük ihtimalle çözülürAma eskiden böyle bir sorun yoktu 100 fps aşagı almıyordum şuan 30 fps e düştügünü biliyorum İşlemci hizim da 1.36 sabit kaliyor
Videolarda izledim GPU lar hep böyle nerdeyse %100 gibi ama benim ki 30 40 davalorant lol gibi oyunlarda normal PUBG mobile emilator oldugu için bir şey diyemem emilatör sıkıntılı olabilir
dediğimi yap %90 çözülür sorununVideolarda izledim GPU lar hep böyle nerdeyse %100 gibi ama benim ki 30 40 da
Sıcaklık da bir sorun yok format çözebilir windowsun yerinden sıfırlamıştım zatentemiz kurulum yap driverları güncelle kasayı temizle termal macun yenile büyük ihtimalle çözülür
Discord varmi ordan knşsakdediğimi yap %90 çözülür sorunun
Erda Yıldırım#1147 ama şimdi yatacağım yarın konuluruzSıcaklık da bir sorun yok format çözebilir windowsun yerinden sıfırlamıştım zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Discord varmi ordan knşsak
tamam mesaj aticam yarin bakarsan yardimin için teşşekr ederim ii gecelerErda Yıldırım#1147 ama şimdi yatacağım yarın konuluruz