Nafile Hiçbirşey DeğişmiyorFrame limitter kullansana. V-Sync ile falan FPS'i 30 45 60 gibi bir değere sabitle.
Evet dene denemekten zarar gelmezNasıl Yapacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Denerim Ama Satılacağını Düşünmüyorum
Yalnış oc yapmak zarar verebilir hem galiba oc lasan bilr işe yaramaz darboğaz darboğazdırOc Yapsam İşlemciye Pek Bilgim Yok Yardımcı Olurmusunuz
En Azından Birazdaha Düzelir BelkiYalnış oc yapmak zarar verebilir hem galiba oc lasan bilr işe yaramaz darboğaz darboğazdır
İşlemcinin oc yapılabildiğine eminmisin ve anakartın destekledineEn Azından Birazdaha Düzelir Belki
İşlemci Oc Destekliyor Videoları Var Anakartımda ASUS P7P55LXİşlemcinin oc yapılabildiğine eminmisin ve anakartın destekledine
Ama Oluyorişlemci bence rx 570 ile darboğaz yaşamamalı çok fazla
Msi afterburner indir ayarlarıni yap oyuna gir aşagıda attığım rehberden faydalanNasıl Yapacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Denerim Ama Satılacağını Düşünmüyorum
Direk değiştirme tavsiyedirMerhaba Arkadaşlar İ7 870 Ve rx 570 Kullanıcısıyım Ve Sistemde Deli Gibi Darboğaz Olduğunu Düşünüyorum Ne Yapmalıyım ?
Denediğim Yöntemler
-Ayarları Ultrada Oynamak- Nedense Ayarlar Düşükken Daha Akıcı
-Ekran Kartı Mhz Değerlerini Düşürmek-İşe Yaramadı
-Bi Arada İşlemci Oc Denedim Ama Yapamadım
Sizlerden Cevap Bekliyor Olacağım![]()
1.nesil i7ye rx570 takmak mi ? Islemcini yuksel en az %50 darboğaz sistemiMerhaba Arkadaşlar İ7 870 Ve rx 570 Kullanıcısıyım Ve Sistemde Deli Gibi Darboğaz Olduğunu Düşünüyorum Ne Yapmalıyım ?
Denediğim Yöntemler
-Ayarları Ultrada Oynamak- Nedense Ayarlar Düşükken Daha Akıcı
-Ekran Kartı Mhz Değerlerini Düşürmek-İşe Yaramadı
-Bi Arada İşlemci Oc Denedim Ama Yapamadım
Sizlerden Cevap Bekliyor Olacağım![]()
İ7 İ7 dirr..1.nesil i7ye rx570 takmak mi ? Islemcini yuksel en az %50 darboğaz sistemi
İ7 İ7 dirr..(!)