Darbogaz varmıdır

ey77

80+
Reaksiyon skoru
4
İslemcim amd athlon x4 645 ekran kartım amd radeon r7 265 ram ddr3 4 gb sizce darbogaz varmıdır bilen kişiler cevaplarsa çok mutlu olurum teşekkürler

İslemcim AMD athlon x4 645 ekran kartım AMD radeon r7 265 RAM ddr3 4 gb sizce darbogaz varmıdır bilen kişiler cevaplarsa çok mutlu olurum teşekkürler
Madem kullanıyorsunuz MSI afterburner ile oyun içinde test yapıp sonuçları ekran görüntüsü olarak atın bize. En doğru cevabı o şekilde verebiliriz.

Madem kullanıyorsunuz MSI afterburner ile oyun içinde test yapıp sonuçları ekran görüntüsü olarak atın bize. En doğru cevabı o şekilde verebiliriz.
Buyrun far cry 3 oyunu görüntüsü

Ekler

• IMG-20200428-WA0000.webp
    IMG-20200428-WA0000.webp
    95.7 KB · Hit: 53
Buyrun far cry 3 oyunu görüntüsü
Evet darboğaz var ekran kartın performansının yarısını anca verebiliyor. Görünüşe bakılırsa işlemciniz yetersiz kalıyor.

İslemcim AMD athlon x4 645 ekran kartım AMD radeon r7 265 RAM ddr3 4 gb sizce darbogaz varmıdır bilen kişiler cevaplarsa çok mutlu olurum teşekkürler
Darboğaz olacağını sanmıyorum.

Peki çözüm ne önerirsiniz RAM yükseltmeyi düşünüyorum bi faydası olur mu
Aynı ram'den bir 4gb'lık daha eklemek iyi bir tercih olacaktır ama işlemci zayıf kalıyor. İşlemci değişikliği de tavsiye etmem fazla masraflı olur sizin için.

Evet darboğaz var ekran kartın performansının yarısını anca verebiliyor. Görünüşe bakılırsa işlemciniz yetersiz kalıyor.
Darboğaz görüntüde tam olarak nerede hocam bi anlatır mısın acayip merak ettim?

Darboğaz görüntüde tam olarak nerede hocam bi anlatır mısın acayip merak ettim?
Ekran kartı tam performansını veremiyor dostum. %66'da kalmış. Fotodan tam olarak belli olmamakla birlikte işlemcinin anlık ful düşüşler yaşadığı bariz belli.

Resimde darboğaz gözükmüyor ama o sistemi tümden değiştirmek özellikle işlemciyi daha iyi olacaktır

Oyunlar da takılmalar oluyo darbogaz yoksa neyden kaynaklidir bu takılmalar çözüm önerir misiniz?

Geri