Madem kullanıyorsunuz MSI afterburner ile oyun içinde test yapıp sonuçları ekran görüntüsü olarak atın bize. En doğru cevabı o şekilde verebiliriz.İslemcim AMD athlon x4 645 ekran kartım AMD radeon r7 265 RAM ddr3 4 gb sizce darbogaz varmıdır bilen kişiler cevaplarsa çok mutlu olurum teşekkürler
Buyrun far cry 3 oyunu görüntüsüMadem kullanıyorsunuz MSI afterburner ile oyun içinde test yapıp sonuçları ekran görüntüsü olarak atın bize. En doğru cevabı o şekilde verebiliriz.
Evet darboğaz var ekran kartın performansının yarısını anca verebiliyor. Görünüşe bakılırsa işlemciniz yetersiz kalıyor.Buyrun far cry 3 oyunu görüntüsü
Darboğaz olacağını sanmıyorum.İslemcim AMD athlon x4 645 ekran kartım AMD radeon r7 265 RAM ddr3 4 gb sizce darbogaz varmıdır bilen kişiler cevaplarsa çok mutlu olurum teşekkürler
Peki çözüm ne önerirsiniz ram yükseltmeyi düşünüyorum bi faydası olur muEvet darboğaz var ekran kartın performansının yarısını anca verebiliyor. Görünüşe bakılırsa işlemciniz yetersiz kalıyor.
Aynı ram'den bir 4gb'lık daha eklemek iyi bir tercih olacaktır ama işlemci zayıf kalıyor. İşlemci değişikliği de tavsiye etmem fazla masraflı olur sizin için.Peki çözüm ne önerirsiniz RAM yükseltmeyi düşünüyorum bi faydası olur mu
Darboğaz görüntüde tam olarak nerede hocam bi anlatır mısın acayip merak ettim?Evet darboğaz var ekran kartın performansının yarısını anca verebiliyor. Görünüşe bakılırsa işlemciniz yetersiz kalıyor.
?Evet darboğaz var ekran kartın performansının yarısını anca verebiliyor. Görünüşe bakılırsa işlemciniz yetersiz kalıyor.
Ekran kartı tam performansını veremiyor dostum. %66'da kalmış. Fotodan tam olarak belli olmamakla birlikte işlemcinin anlık ful düşüşler yaşadığı bariz belli.Darboğaz görüntüde tam olarak nerede hocam bi anlatır mısın acayip merak ettim?
Oyunlar da takılmalar oluyo darbogaz yoksa sorun nedir hocamDarboğaz görüntüde tam olarak nerede hocam bi anlatır mısın acayip merak ettim?