Arkaslar bilgisayarımı değişiyorum i5 13600k msi z690a pro 32gb ddr4 ram ama ekran kartım düşük kalıyor rx 550 darbogaz hapar ama performansı çok düşürür mü bilmiyorum ekran kartı alana kadar böyle kullanmam lazım bir şey der misiniz
Çok feci ket vurur 13600k ya ama çözünürlüğü düşürerek idare edebilirsin.Arkaslar bilgisayarımı değişiyorum i5 13600k msi z690a pro 32gb ddr4 ram ama ekran kartım düşük kalıyor rx 550 darbogaz hapar ama performansı çok düşürür mü bilmiyorum ekran kartı alana kadar böyle kullanmam lazım bir şey der misiniz
Geçerliliği olmayan boş bir site.Darboğaz Hesaplayıcı | PC Builds
Bilgisayarınızdaki darboğaz ve tıkanma noktası sorunları için size benzersiz bir hesap makinesi getiriyoruz. PC'niz için en uygun işlemci ve grafik kartını seçmenize yardımcı olacağız. Hesap makinemiz, darboğaz sorunlarını azaltmak veya ortadan kaldırmak için size en iyi çözümleri sunar.pc-builds.com
Zaten hep 1280 1024 takılıyorum aşırı performans düşer mi mesela Valo kaç fps gezerimÇok feci ket vurur 13600k ya ama çözünürlüğü düşürerek idare edebilirsin.
hocam bu tarz hesaplayıcılar doğru veri vermiyor youtubeden aynı işelemci ve ekran kartını yazarak örnek : 7500f + rx7800xt game test oyunlardaki darboğazı inceleyebilirsiniz.Darboğaz Hesaplayıcı | PC Builds
Bilgisayarınızdaki darboğaz ve tıkanma noktası sorunları için size benzersiz bir hesap makinesi getiriyoruz. PC'niz için en uygun işlemci ve grafik kartını seçmenize yardımcı olacağız. Hesap makinemiz, darboğaz sorunlarını azaltmak veya ortadan kaldırmak için size en iyi çözümleri sunar.pc-builds.com
Valo zaten işlemci oyunu atıyorum 3060 ile 400 fps alırsan rx550 ile 250 fps alırsın (şuanda fpsleri sallıyorum ama olacak olan durum bu)Zaten hep 1280 1024 takılıyorum aşırı performans düşer mi mesela Valo kaç fps gezerim
Hocam kimse bu işlemciye ekran kartını aynı sistemde kullanmadığı için çıkmıyorhocam bu tarz hesaplayıcılar doğru veri vermiyor youtubeden aynı işelemci ve ekran kartını yazarak örnek : 7500f + rx7800xt game test oyunlardaki darboğazı inceleyebilirsiniz.
hahaha olabilir hocam ama en garanti yolu budur siteler yalan veri veriyor geçen test etmek için baktım test sonucu 7600 işlemci ile 7700xt nin %30 darboğaz yapmasıydıHocam kimse bu işlemciye ekran kartını aynı sistemde kullanmadığı için çıkmıyor![]()
Sana şöyle açıklayayım 2020 de ben sistemimi gt710 ile kullanıyordum 40 fps oynuyordum 6500xt almıştım 200 e çıkmıştım ordan hesap etHocam kimse bu işlemciye ekran kartını aynı sistemde kullanmadığı için çıkmıyor![]()
Genel görevler kısmı var ordan baktıysan, evet orası saçma değerler veriyor. Game test kısmından cyberpunk 2077 seç en doğru o veriyor sonucu.hahaha olabilir hocam ama en garanti yolu budur siteler yalan veri veriyor geçen test etmek için baktım test sonucu 7600 işlemci ile 7700xt nin %30 darboğaz yapmasıydı![]()