Darbogaz yapar mı (yardımınız gerekiyor)

Efetetk

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkaslar bilgisayarımı değişiyorum i5 13600k msi z690a pro 32gb ddr4 ram ama ekran kartım düşük kalıyor rx 550 darbogaz hapar ama performansı çok düşürür mü bilmiyorum ekran kartı alana kadar böyle kullanmam lazım bir şey der misiniz

Arkaslar bilgisayarımı değişiyorum i5 13600k msi z690a pro 32gb ddr4 ram ama ekran kartım düşük kalıyor rx 550 darbogaz hapar ama performansı çok düşürür mü bilmiyorum ekran kartı alana kadar böyle kullanmam lazım bir şey der misiniz
Çok feci ket vurur 13600k ya ama çözünürlüğü düşürerek idare edebilirsin.

Geçerliliği olmayan boş bir site.
Gerçeği yansıtmıyor.

hocam bu tarz hesaplayıcılar doğru veri vermiyor youtubeden aynı işelemci ve ekran kartını yazarak örnek : 7500f + rx7800xt game test oyunlardaki darboğazı inceleyebilirsiniz.

Zaten hep 1280 1024 takılıyorum aşırı performans düşer mi mesela Valo kaç fps gezerim
Valo zaten işlemci oyunu atıyorum 3060 ile 400 fps alırsan rx550 ile 250 fps alırsın (şuanda fpsleri sallıyorum ama olacak olan durum bu)

hocam bu tarz hesaplayıcılar doğru veri vermiyor youtubeden aynı işelemci ve ekran kartını yazarak örnek : 7500f + rx7800xt game test oyunlardaki darboğazı inceleyebilirsiniz.
Hocam kimse bu işlemciye ekran kartını aynı sistemde kullanmadığı için çıkmıyor 😂

Hocam kimse bu işlemciye ekran kartını aynı sistemde kullanmadığı için çıkmıyor 😂
hahaha olabilir hocam ama en garanti yolu budur siteler yalan veri veriyor geçen test etmek için baktım test sonucu 7600 işlemci ile 7700xt nin %30 darboğaz yapmasıydı :D

Sana şöyle açıklayayım 2020 de ben sistemimi gt710 ile kullanıyordum 40 fps oynuyordum 6500xt almıştım 200 e çıkmıştım ordan hesap et
(Valoda)

hahaha olabilir hocam ama en garanti yolu budur siteler yalan veri veriyor geçen test etmek için baktım test sonucu 7600 işlemci ile 7700xt nin %30 darboğaz yapmasıydı :D
Genel görevler kısmı var ordan baktıysan, evet orası saçma değerler veriyor. Game test kısmından cyberpunk 2077 seç en doğru o veriyor sonucu.

İşlemcinin içindeki grafik birimini kullansanız daha iyi olabilir. Ekran kartını hiç takmayın bence.

Valo işlemci yüklü olsa da gpu kullanmıyor değil, darbogaz yaşarsın hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,715
Üyeler
186,232
Son üye
hakan.yagar1
Geri