UnlegitPanda
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 768
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sınır 30 Euro değil mi hocam?27 euro oldu artık geçmez
Sınır 30 Euro değil mi hocam?27 euro oldu artık geçmez
düşürdülerSınır 30 Euro değil mi hocam?
Sitede sınır 1050TL yazıyor, fare 1030TL yanlışım mı var?düşürdüler
yeni yasa çıkarıp düşürdüler dostumSitede sınır 1050TL yazıyor, fare 1030TL yanlışım mı var?
Hocam kargo parasını dahil edeceğiz dediler bedava ise 3 euro olarak hesaplanacak dediler.Hadi yine 989 sınırı oluyor zaten kupon ile düşüyor fiyatı.Benimki 1049 dan 182tlye düştü 182 tl olarak sayılıyor 1049 olarak sayılsada yinede geçti ürün daha bugün gümrükten.yeni yasa çıkarıp düşürdüler dostum
Hocam senin aldığın nasıl o kadar düştü ?Hocam kargo parasını dahil edeceğiz dediler bedava ise 3 euro olarak hesaplanacak dediler.Hadi yine 989 sınırı oluyor zaten kupon ile düşüyor fiyatı.Benimki 1049 dan 182tlye düştü 182 tl olarak sayılıyor 1049 olarak sayılsada yinede geçti ürün daha bugün gümrükten.
Düz Aj 159 aldım pro sepetimdeydi ama sanal kartta limit yoktu gece 2 gibi ürün 182 tl gözüktü düz modeli iptal ettim yanına birşeyler aldım 670tl yaptım sonra onları iade ettim.Hocam o fiyata nasıl aldınız?
Hocam ya hata oldu yada kişiye özel indirimdi.Hocam senin aldığın nasıl o kadar düştü ?
Hocam AJ159PRO bilgisayara bluetooth ile mi bağlanıyor?Satışı yok :/
bluetooth kablolu ve usb seklınde 3 turlude baglanırHocam AJ159PRO bilgisayara bluetooth ile mi bağlanıyor?
Hayır 8K dongle ı ile. Şarj istasyonunu varya onun içinde devresi.Hocam AJ159PRO bilgisayara bluetooth ile mi bağlanıyor?
bilgisayarda bluetooth yok hocam ondan sormuştum, sağolun.Hayır 8K dongle ı ile. Şarj istasyonunu varya onun içinde devresi.