ömer123nak
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
Alınır hot-swap olsun dersen Ek871 GTR var o da alınır.merhabalar 1000 tl butcem var sizce bu klavye Alınır mı? oyun icin kullanacagim
DAREU EK75 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Dream Switch-Type-C - Siyah
bu fiyat bandinda daha iyisi varsa onerilerini bekliyorum
hot swap ne demek hocamAlınır hot-swap olsun dersen Ek871 GTR var o da alınır.
hocam bu fiyatta daha iyisi yoksa alacagim ona gore soylermisinAlınır o paraya daha iyisi zor gibi
Eğer switchiniz(tuş takımının altındaki mekanızma) bozulursa veya değiştirmek isterseniz lehim yapmadan switch çıkarma aparatıyla 2 saniyede kolayca switchini çıkartıp yenisini takabiliyorsunuz.hot swap ne demek hocam
Özelleştirme yapmayacaksanız Ek75, ben ileride switch değiştiririm falan diyorsanız Ek871GTR alın hocam.hocam bu fiyatta daha iyisi yoksa alacagim ona gore soylermisin
eyw hocam kralsinEğer switchiniz(tuş takımının altındaki mekanızma) bozulursa veya değiştirmek isterseniz lehim yapmadan switch çıkarma aparatıyla 2 saniyede kolayca switchini çıkartıp yenisini takabiliyorsunuz.
Özelleştirme yapmayacaksanız Ek75, ben ileride switch değiştiririm falan diyorsanız Ek871GTR alın hocam.
hocam peki ek 871 gtr ne kadar peki ben baktim biraz ama fiyati 4 k civariydiEğer switchiniz(tuş takımının altındaki mekanızma) bozulursa veya değiştirmek isterseniz lehim yapmadan switch çıkarma aparatıyla 2 saniyede kolayca switchini çıkartıp yenisini takabiliyorsunuz.
Özelleştirme yapmayacaksanız Ek75, ben ileride switch değiştiririm falan diyorsanız Ek871GTR alın hocam.
O da 1K hocam 100 TL kargo ücreti veriyorsunuz sanırım her türlü 1.1K'ya geliyor.eyw hocam kralsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam peki ek 871 gtr ne kadar peki ben baktim biraz ama fiyati 4 k civariydi