Neler Yeni

Çözüldü✓ Dareu ek 75 rotary encoder sorunu

Reaksiyon skoru
46
Merhaba bugun klavye biraz su dökuldu tuşlar kendi kendine basiyordu sonra klavyeyi saladim peçeteyle kuruladikdan sonra taktim bir sikinti yoktu sonra kendi kendine ses artirmaya başladi rotary devre dişi birakmak icin ne yapaplirim veya ne yapmaliyim garanti yardimci olabilir mi

Merhaba bugun klavye biraz su dökuldu tuşlar kendi kendine basiyordu sonra klavyeyi saladim peçeteyle kuruladikdan sonra taktim bir sikinti yoktu sonra kendi kendine ses artirmaya başladi rotary devre dişi birakmak icin ne yapaplirim veya ne yapmaliyim garanti yardimci olabilir mi
Muhtemelen connectgameden aldınız o yüzden garanti yok adamlar komple silmiş iletişim sayfalarını.

Ha
Hocam ben de tekrar baktım sadece garanti mailleri duruyor diğer tüm mailler ve instagram hesabı yok benim kuzenimde ek75 pro vardı anakartı bozulmuştu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Haydee sesle biraz oynadim sesin artmiyacağa yeri buldum sesi devre disi birakmak için napabilirim ona bakiyorum

Hocam ben de tekrar baktım sadece garanti mailleri duruyor diğer tüm mailler ve instagram hesabı yok benim kuzenimde ek75 pro vardı anakartı bozulmuştu ulaşamamıştım.
kaç sene kullandı ek75 proyu da bozuldu

şimdi şöyle rotary encoder dediğimiz şey potansiyometre gibi bir elektronik kompanent. bunu söküp lehim makinesi ile yuvasından sökersen bu sorun çözülür. En azından ondan kaynaklı ise. Hatta yenisi ile bile değiştirilebilir uygunu bulunursa ama bu işlerden biraz anlaman lazım ben yapardım ama siz bu işlerle uğraşmıyorsanız hiç kalkışmamanızı tavsiye ederim.

kaç sene kullandı ek75 proyu da bozuldu

şimdi şöyle rotary encoder dediğimiz şey potansiyometre gibi bir elektronik kompanent. bunu söküp lehim makinesi ile yuvasından sökersen bu sorun çözülür. En azından ondan kaynaklı ise. Hatta yenisi ile bile değiştirilebilir uygunu bulunursa ama bu işlerden biraz anlaman lazım ben yapardım ama siz bu işlerle uğraşmıyorsanız hiç kalkışmamanızı tavsiye ederim.
3-4 ay

Geri