Biraz daha ekle bunu al diyebilecegin var mi hocam bu klavyenin ozellikeri ne onuda bilmiyorum blue switch ve kablosuz olduğunu gordum sadece %de kac mekanik bilmiyorumalınır connectgamedi sanırım
blue,red sana kalmış yüzde 75 sanırım bu , kablosuz bu paraya güzel model ekstra kat al demelik bir şey var mı bilmiyorumBiraz daha ekle bunu al diyebilecegin var mi hocam bu klavyenin ozellikeri ne onuda bilmiyorum blue switch ve kablosuz olduğunu gordum sadece %de kac mekanik bilmiyorum
Bu fiyat bandında açık ara en iyisi sıfır olarak şuanBiraz daha ekle bunu al diyebilecegin var mi hocam bu klavyenin ozellikeri ne onuda bilmiyorum blue switch ve kablosuz olduğunu gordum sadece %de kac mekanik bilmiyorum
2 bin liraya kadar çıkabilirim o yüzden sordum hocam ama bunu alacak gibiyim şu an içime baya bir sindi lakin Türkçe harfler yok onu nasıl yapicazBu fiyat bandında açık ara en iyisi sıfır olarak şuan
Tuşa basınca orda olması gerek harf oluyor zaten elin alışık değilse zorlanırsın. Bende zorlanırım sandım iyi şuan.2 bin liraya kadar çıkabilirim o yüzden sordum hocam ama bunu alacak gibiyim şu an içime baya bir sindi lakin Türkçe harfler yok onu nasıl yapicaz
Extra ayar yapmıyoruz yani windowstan dil ayarı falan anladım teşekkür ederim.Tuşa basınca orda olması gerek harf oluyor zaten elin alışık değilse zorlanırsın. Bende zorlanırım sandım iyi şuan.
sahibinden aula f75. mümkünse elden herşeyini test ederek al derim. Paramgüvende ile alırsan satın aldığını onaylamadan önce hemen test et. Sorunluysa iade edersin. (Paketin açılışından testin sonuna kadar video kaydı yap.)2 bin liraya kadar çıkabilirim
Hocam o kadar şeyle uğraşmak istemiyorumsahibinden aula f75. mümkünse elden herşeyini test ederek al derim. Paramgüvende ile alırsan satın aldığını onaylamadan önce hemen test et. Sorunluysa iade edersin. (Paketin açılışından testin sonuna kadar video kaydı yap.)
connectgamede ek75pro var indirime girmiş onu düşünebilirsinHocam o kadar şeyle uğraşmak istemiyorum
ek75rt önerir misin bu fiyat bandında manyetik switchli klavye ne olabilir başkaBu fiyat bandında açık ara en iyisi sıfır olarak şuan