X123 DUO MODELİNİ SORUYORUM ZATENalınır çok çok iyi bir soğutma sağlamaz ama dizginler o işlemciyi
içerisinden tek kullanımlık macun çıkıyor
yok illaki macun da alacm diyorsan
fan bütçesinde de 100 tl artırıp x123 duo modeline bakabilirsin
başkasına bakmaya gerek var mı?alınır
macun dahil geliyor bunlarX123 DUO MODELİNİ SORUYORUM ZATEN
Mesaj otomatik birleştirildi:
başkasına bakmaya gerek var mı?
mesela
Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
1550 RPM hızında çalışan TL-C12C serisi fan, hava akışı ve statik basınç performansını dengeler, CPU soğutucusunda yeni bir performans seviyesi sunar.www.gaming.gen.trThermalright Assassin Spirit 120 EVO Dark 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
1850 RPM hızında çalışan TL-E12B V2 serisi fan, hava akışı ve statik basınç performansını dengeler, CPU soğutucusunda yeni bir performans seviyesi sunar.www.gaming.gen.tr
burst assasin daha iyi olur tabii kiX123 DUO MODELİNİ SORUYORUM ZATEN
Mesaj otomatik birleştirildi:
başkasına bakmaya gerek var mı?
mesela
Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
1550 RPM hızında çalışan TL-C12C serisi fan, hava akışı ve statik basınç performansını dengeler, CPU soğutucusunda yeni bir performans seviyesi sunar.www.gaming.gen.trThermalright Assassin Spirit 120 EVO Dark 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
1850 RPM hızında çalışan TL-E12B V2 serisi fan, hava akışı ve statik basınç performansını dengeler, CPU soğutucusunda yeni bir performans seviyesi sunar.www.gaming.gen.trMesaj otomatik birleştirildi:
macun dahil geliyor bunlar