altaybyndr
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Dark freezer x123 duo montajını yapıyordum soğutucudaki clipsleri takmaya çalıştığımda işlemci olduğundan oraya girmesine izin vermiyor
o kadar değil be ekran kartını çıkarsa olurkasanın içindeyken takmak neredeyse imkansız kral. Anakartı söküp dışarıda yapman lazım.
ayrıyetten foto atabilirsen daha iyi olur.kasanın içindeyken takmak neredeyse imkansız kral. Anakartı söküp dışarıda yapman lazım.
Kral böyle oluyokasanın içindeyken takmak neredeyse imkansız kral. Anakartı söküp dışarıda yapman lazım.
Valla ben hep kasanın içinde takıyorum hiç dışında takmadım. Eğer imkanın varsa birinden destek iste. Bir tarafın ortasında parmak basılacak yer var . Öncelikle onun karşı tarafını takın. Biri ortaya bastırsın sizde kenardaki kısımlardan iki parmağınızla bastırın çok basit giriyor kastırmaktan çekinmeyin hiç bişi olmaz.Dark freezer x123 duo montajını yapıyordum soğutucudaki clipsleri takmaya çalıştığımda işlemci olduğundan oraya girmesine izin vermiyor
kesinlikle o kadar. en az 10 kere x123 monte eden biri olarak söylüyorumo kadar değil be ekran kartını çıkarsa olur
işte bu videoda anakart dışarıda. O şekilde ancak..Şu videodaki gibi en basiti.
Bu clipslerin tek tarafı giriyo zorluyorum öbür clips ulaşmıyorValla ben hep kasanın içinde takıyorum hiç dışında takmadım. Eğer imkanın varsa birinden destek iste. Bir tarafın ortasında parmak basılacak yer var . Öncelikle onun karşı tarafını takın. Biri ortaya bastırsın sizde kenardaki kısımlardan iki parmağınızla bastırın çok basit giriyor kastırmaktan çekinmeyin hiç bişi olmaz.
işte dediğim gibi |_| bu şekilde kenarları varya bu kenarlardan bastıracaksın ve aşağı doğru inecek baya rahat girecek. Mümkünse yardım alın bir kişiden.Bu clipslerin tek tarafı giriyo zorluyorum öbür clips ulaşmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
.
Hocam foto at buraya bir kaç tane sana işaretleyerek anlatıcamAbi valla bişe anlamıyom sen nasıl yaptıysan video veya foto atarmısın @Akadir41
Aga benim anakarta olmuyo diye kutusuna kaldırdıydım iade ederim diye @Akadir41Hocam foto at buraya bir kaç tane sana işaretleyerek anlatıcam
Böyle oluyo hocamHocam foto at buraya bir kaç tane sana işaretleyerek anlatıcam