Dark freezer x123 duo işlemciye oturmuyor

Reaksiyon skoru
0
Dark freezer x123 duo montajını yapıyordum soğutucudaki clipsleri takmaya çalıştığımda işlemci olduğundan oraya girmesine izin vermiyor

kasanın içindeyken takmak neredeyse imkansız kral. Anakartı söküp dışarıda yapman lazım.

Şu videodaki gibi en basiti.

Dark freezer x123 duo montajını yapıyordum soğutucudaki clipsleri takmaya çalıştığımda işlemci olduğundan oraya girmesine izin vermiyor
Valla ben hep kasanın içinde takıyorum hiç dışında takmadım. Eğer imkanın varsa birinden destek iste. Bir tarafın ortasında parmak basılacak yer var . Öncelikle onun karşı tarafını takın. Biri ortaya bastırsın sizde kenardaki kısımlardan iki parmağınızla bastırın çok basit giriyor kastırmaktan çekinmeyin hiç bişi olmaz.

Valla ben hep kasanın içinde takıyorum hiç dışında takmadım. Eğer imkanın varsa birinden destek iste. Bir tarafın ortasında parmak basılacak yer var . Öncelikle onun karşı tarafını takın. Biri ortaya bastırsın sizde kenardaki kısımlardan iki parmağınızla bastırın çok basit giriyor kastırmaktan çekinmeyin hiç bişi olmaz.
Bu clipslerin tek tarafı giriyo zorluyorum öbür clips ulaşmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

.

Hocam
Bu clipslerin tek tarafı giriyo zorluyorum öbür clips ulaşmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

.
işte dediğim gibi |_| bu şekilde kenarları varya bu kenarlardan bastıracaksın ve aşağı doğru inecek baya rahat girecek. Mümkünse yardım alın bir kişiden.

Ekler

• Screenshot_20250122_125343_Gallery.jpg
    Screenshot_20250122_125343_Gallery.jpg
    251.4 KB · Hit: 31
  • Screenshot_20250122_125450_Gallery~2.jpg
    Screenshot_20250122_125450_Gallery~2.jpg
    245.7 KB · Hit: 33
Son düzenleme:
Geri