Dark freezer x123 fan kontrolcume takarsam ısıklarını kapatıp acabilirmiyim

Eymenzz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
469
dostlar merhaba bende dark freezer x123 var 3 pinli ben sadece bu sogutucun ısıklarını kapatıp acmak istiyorum sogutucuyu kasamdaki fanların kontrolcusune baglasam asadece ısıklarını kapatıp acabilirmiyim

dostlar merhaba bende dark freezer x123 var 3 pinli ben sadece bu sogutucun ısıklarını kapatıp acmak istiyorum sogutucuyu kasamdaki fanların kontrolcusune baglasam asadece ısıklarını kapatıp acabilirmiyim
Sisteminde anakartta fan soketin yoksa fan kontrolcun varsa onunla kontrol edebilirsin

Sisteminde anakartta fan soketin yoksa fan kontrolcun varsa onunla kontrol edebilirsin
hayır varda sogutucu 3 pinliya kontrolcu ile ısıklarını kapatıp acabilirmiyim diye soruyorum

Yapamazsın o model argb değil rgb direk üstündeki led otomatik güç ile yanmakta kontrol edilmemekte fana güç vermeyi kesersen anca ışığı kapanır

Geri