Gurkanpiro
80+ Platinum
kuponla 450 ye almıstım yıne ıyı fıyat
evet ben oyle yapmıstım deneyen olursa ziraat100 yada sepette100 denesınİlk defa siparişte mi ne tam bilmiyorum ama 380 tl civarına alabiliyorlar.
Hocam ya siz takmayı bilmiyorsunuz yada abartıyorsunuz. Güç gerektiren hiçbir aşama yokki siyah aparatı taktıktan sonra pulsuz çentiği geçiriyorsunuz sonra bastırarak size doğru olan pullu çentiği oturtuyorsunz.sakın almayın monte etmesi çok zor , zor değil imkansız çünkü erişmicek şekilde koymuşlar çentikleri baya bi miktar eğdikten sonra anca oturuyor.
7500fe yeter miGüzel fırsat gelmiş. İhtiyacı olan kaçırmasın. Duyanlara duymayanlara duyurulur.
Stok bitse bile dark bu fanı üretmeye devam ettikçe hepsiburadanın alacağına eminim. 3. keredir böyle geliyor. Bu fiyata rakipsiz çok satan bir ürün.
Şart değilse almayacağım hocam sistemi daha kuramadım ona göre çekeyim.Evet iş görür tabi ki de. Uyguna işim çözülsün dersen bu fanı almanı şiddetle öneririm.
Bu üründe dediğin gibi bir sıkıntıya rastlamadım. Şans vermeni isterim.ihtiyacım var ama almayacağım bu markayı 2 kere garantiye gönderdim 1 yıl olmadan fanı bozuldu amazon ilgilendi tekrar 0 temin etti şimdi gene pc açılında fan error hatası veriyo fan dönmüyor 15 20 dk snra dönmeye başlıyor dark markasını kullanmayacağım alternatif bakacağım ama fiyatıda çok uygun bu üründe sıkıntı var mıdır acaba bendeki x90 dı.