Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥Dark Freezer X123 Kule tipi soğutucu 481TL🔥

Spectre_zz

80+ Bronze
ben soğutucudan hiç anlamam r5 3600x var ileride 5600 alabilirim iş görür mü bu

Bünyamina

80+ Platinum
Şart değilse almayacağım hocam sistemi daha kuramadım ona göre çekeyim.
Yani 85-90 civarını görür yazın. Kışında kasanın durumuna göre 75-80 civarında takılır diye düşünüyorum. Bu sıcaklıkta çalışır sorun olmazda bu fiyata 70 derecelere düşürmek iyi olacağı için almanı öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben soğutucudan hiç anlamam r5 3600x var ileride 5600 alabilirim iş görür mü bu
Evet zaten bu fan bu işlemci için biçilmiş bir kaftan gibi bunu tüm samimiyetimle söyleyebilirim.

Spectre_zz

80+ Bronze
Yani 85-90 civarını görür yazın. Kışında kasanın durumuna göre 75-80 civarında takılır diye düşünüyorum. Bu sıcaklıkta çalışır sorun olmazda bu fiyata 70 derecelere düşürmek iyi olacağı için almanı öneririm.

Evet zaten bu fan bu işlemci için biçilmiş bir kaftan gibi bunu tüm samimiyetimle söyleyebilirim.
vallaha 900tlye klavye alınırken hiç 500tl soğutuya veresim gelmedi de alınır diyosanız alak daha iyi fırsat gelmezse

Bünyamina

80+ Platinum
vallaha 900tlye klavye alınırken hiç 500tl soğutuya veresim gelmedi de alınır diyosanız alak daha iyi fırsat gelmezse
Daha iyi bir fırsat gelmez. Bu performanstaki soğutucu için inan en f/p ürün. Pahalı gelmesin gözüne.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,321
İsim
Selim
helede x ıslemcı ıse alınmalı dıye dusunuyorum

Peki ilerde peerless asasin mi çekeyim şimdi bunu mu? 5600x için

Bealzebub

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Rafet Aydın
sakın almayın monte etmesi çok zor , zor değil imkansız çünkü erişmicek şekilde koymuşlar çentikleri baya bi miktar eğdikten sonra anca oturuyor.
Bugün monte ettim toplamda beş dakikamı almamıştır. Zorlanan varsa naçizane taktik vereyim. Kasanın dışında montaj yapın mümkünse. Fanını da ayırın. Sonrasında anakartın braketlerini gevşetin sonuna kadar. Montaj oldukça rahat olacak. Arkadaşın dediği gibi önce kulaksız tarafı takıp sonra diğer tarafın kulağına bastırarak takabilirsiniz. Taktıktan sonra da vidaları tekrar sıkarsınız. En son da fanını takarsınız. Gerçekten sıkı braketlere takmak oldukça zor. Yani hiö takılamayacak gibi duruyordu ilk denediğimde. Bir yorumda gördüm yukarıdaki taktiği işe yarıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mustafa erdemli
R5 7500f i soğuturmu bilgi bulamadım yardımcı olabilrimisiniz

Bünyamina

80+ Platinum
Top Bottom