fruko.gzz
80+ Silver
Daha ucuza nasıl alınır nays hariciEvet kullanabilirsin bu işlemci için.
Daha ucuza nasıl alınır nays hariciEvet kullanabilirsin bu işlemci için.
helede x ıslemcı ıse alınmalı dıye dusunuyorumŞart değilse almayacağım hocam sistemi daha kuramadım ona göre çekeyim.
Yani 85-90 civarını görür yazın. Kışında kasanın durumuna göre 75-80 civarında takılır diye düşünüyorum. Bu sıcaklıkta çalışır sorun olmazda bu fiyata 70 derecelere düşürmek iyi olacağı için almanı öneririm.Şart değilse almayacağım hocam sistemi daha kuramadım ona göre çekeyim.
Evet zaten bu fan bu işlemci için biçilmiş bir kaftan gibi bunu tüm samimiyetimle söyleyebilirim.ben soğutucudan hiç anlamam r5 3600x var ileride 5600 alabilirim iş görür mü bu
çentikleri gözümü korkutuyor zor baya imkansız gibi demişler bu x90da böyleydi takip cıkarıp macun sürmek işkenceydi alternatif bulamazsam alırım bunu.Bu üründe dediğin gibi bir sıkıntıya rastlamadım. Şans vermeni isterim.
vallaha 900tlye klavye alınırken hiç 500tl soğutuya veresim gelmedi de alınır diyosanız alak daha iyi fırsat gelmezseYani 85-90 civarını görür yazın. Kışında kasanın durumuna göre 75-80 civarında takılır diye düşünüyorum. Bu sıcaklıkta çalışır sorun olmazda bu fiyata 70 derecelere düşürmek iyi olacağı için almanı öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet zaten bu fan bu işlemci için biçilmiş bir kaftan gibi bunu tüm samimiyetimle söyleyebilirim.
Daha iyi bir fırsat gelmez. Bu performanstaki soğutucu için inan en f/p ürün. Pahalı gelmesin gözüne.vallaha 900tlye klavye alınırken hiç 500tl soğutuya veresim gelmedi de alınır diyosanız alak daha iyi fırsat gelmezse
klavyeyı klavye ıle karsılatıranı gordum du sogutucuyla klavyeyı ılk kezvallaha 900tlye klavye alınırken hiç 500tl soğutuya veresim gelmedi de alınır diyosanız alak daha iyi fırsat gelmezse
helede x ıslemcı ıse alınmalı dıye dusunuyorum
Peki ilerde peerless asasin mi çekeyim şimdi bunu mu? 5600x içinYani 85-90 civarını görür yazın. Kışında kasanın durumuna göre 75-80 civarında takılır diye düşünüyorum. Bu sıcaklıkta çalışır sorun olmazda bu fiyata 70 derecelere düşürmek iyi olacağı için almanı öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet zaten bu fan bu işlemci için biçilmiş bir kaftan gibi bunu tüm samimiyetimle söyleyebilirim.
Bugün monte ettim toplamda beş dakikamı almamıştır. Zorlanan varsa naçizane taktik vereyim. Kasanın dışında montaj yapın mümkünse. Fanını da ayırın. Sonrasında anakartın braketlerini gevşetin sonuna kadar. Montaj oldukça rahat olacak. Arkadaşın dediği gibi önce kulaksız tarafı takıp sonra diğer tarafın kulağına bastırarak takabilirsiniz. Taktıktan sonra da vidaları tekrar sıkarsınız. En son da fanını takarsınız. Gerçekten sıkı braketlere takmak oldukça zor. Yani hiö takılamayacak gibi duruyordu ilk denediğimde. Bir yorumda gördüm yukarıdaki taktiği işe yarıyor.sakın almayın monte etmesi çok zor , zor değil imkansız çünkü erişmicek şekilde koymuşlar çentikleri baya bi miktar eğdikten sonra anca oturuyor.
Evet soğutur 75 derece civarında gezer.R5 7500f i soğuturmu bilgi bulamadım yardımcı olabilrimisiniz
Ne kadar para harcamak istediğine göre değişir ? Bana soracaksan x123 alırdım.Peki ilerde peerless asasin mi çekeyim şimdi bunu mu? 5600x için
75 kotuymus ya 60 65 olsaymış iyiymişEvet soğutur 75 derece civarında gezer.