Cevahir Paşalıoğlu
80+ Silver
Görseldeki soğutucuyu alacağım. 5600 ile kullananlar varsa ve deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.
X125 kasama sığmaz, o yüzden Dark tarafında X96 en mantıklı ve en uygunu gibi duruyor. X94RD diye bir model var, ama X96 daha iyi sanırım.Bende de aynı işlemci var 85 derecelere cıkıyordu oyunlarda. Dark Freezer x125 aldım cok memnunum şuan 60 dereceyi geçmiyor bile.
Bu fan için bir yorum yapamıycam ama dark markası bence alınır.
Fanla beraber gelen dark termal macunu kullandım ben.X125 kasama sığmaz, o yüzden Dark tarafında X96 en mantıklı ve en uygunu gibi duruyor. X94RD diye bir model var, ama X96 daha iyi sanırım.
ID Cooling Se 214 XT modeli fiyat olarak 400 TL falan olsa onu alırım ama maalesef, çok ciddi paralar istiyorlar.
Sizde hangi Termal Macun var?
Şu iki modele göre X96 daha iyidir herhalde değil mi?Fanla beraber gelen dark termal macunu kullandım ben.
Bence de X96 daha iyi.Şu iki modele göre X96 daha iyidir herhalde değil mi?
SilverStone KR03 Intel & AMD Uyumlu, 9cm Mavi Led Fanlı, Kule Tipi İşlemci Soğutucu (SST-KR03) https://www.amazon.com.tr/dp/B08CKY4Q3H?ref_=cm_sw_r_apann_dp_Z3MQ5SMMNRVH291BH4N3
Biri böyle bir yorum yazmış, yok İşlemcinin üstünden kayıyor falan açıkta kalıyor diye yazmış X96 için. Acaba sadece İntelde mioluyor bu durum?Bence de X96 daha iyi.
Bazıları demiş AM4'e montajlarken, yok Anakartı falan kıracaktım diye. Öyle bir şey olmaz değil mi sence?Montajı cok basit, Fanın alt kısmındaki sağ ve sol klipsleri anakart ile birlikte gelen 2 siyah parcaya oturtuyorsun. Yani fan, civata ile sabitlenmemiş oluyor işlemciye.
Bu arkadaşın yazdıgı yoruma göre hareket etme bence çünkü bendeki fan da aynı şekilde takılıyor ve kayma vs olmadı.
Fanı, işlemciye montajlarken sağ sol klipsleri takmak biraz ugrastırıyor ve fan işlemcinin üstünde sağa sola kayıyor ( haliyle termal macun var altında cünkü). Ama klipsleri oturttuktan sonra sağa sola hareket etmiyor bunu bilerek denedim.