Yardım Dark Guardian Pro alınır mı ?

hocam şuan alıcam kasayı hangisi diyosunuz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

xpg invader mi yoksa Msı Forge 100r mı yoksa Dark Guardian pro mu
XPG Invader'in seveni çok fazla ama benim hiç beğenmediğim bir model. Bu yüzden hiçbir zaman listemde olmadı.
MSI 100R ile Guardian PRO arasında kalsam, Guardian PRO'yu seçerdim.
Ama Guardian PRO'ya 1400 TL vermeyi de biraz müsriflik olarak görüyorum.

Zamanında kendime kasa alacağım zaman ben de Guardian ile Maxima V20 arasında kalmıştım.
İkisi de indirimdeydi ve fiyatları neredeyse aynıydı, Maxima 40-45 TL kadar daha pahalıydı.
İkisini de detaylı inceledikten sonra Maxima V20'yi tercih etmiştim. Hem daha yeni, hem de teknik özellik olarak Guardian'dan iyiydi.

Aşağıdaki Maxima V20 ile Guardian videolarını ileri sarmadan detayları ile izle. Ona göre karar ver.
Zaten iki video toplamda 40 dakika sürüyor. Hadi üstüne 4 dakikalık Guardian PRO videosunu da izledin desek,
Başladıktan 45 dakika sonra hangisinin daha iyi olduğuna karar vermiş olursun. Zaten Maxima ile PRO arasındaki fiyat farkı 100 TL

XPG Invader'in seveni çok fazla ama benim hiç beğenmediğim bir model. Bu yüzden hiçbir zaman listemde olmadı.
MSI 100R ile Guardian PRO arasında kalsam, Guardian PRO'yu seçerdim.
Ama Guardian PRO'ya 1400 TL vermeyi de biraz müsriflik olarak görüyorum.

Zamanında kendime kasa alacağım zaman ben de Guardian ile Maxima V20 arasında kalmıştım.
İkisi de indirimdeydi ve fiyatları neredeyse aynıydı, Maxima 40-45 TL kadar daha pahalıydı.
İkisini de detaylı inceledikten sonra Maxima V20'yi tercih etmiştim. Hem daha yeni, hem de teknik özellik olarak Guardian'dan iyiydi.

Aşağıdaki Maxima V20 ile Guardian videolarını ileri sarmadan detayları ile izle. Ona göre karar ver.
Zaten iki video toplamda 40 dakika sürüyor. Hadi üstüne 4 dakikalık Guardian PRO videosunu da izledin desek,
Başladıktan 45 dakika sonra hangisinin daha iyi olduğuna karar vermiş olursun. Zaten Maxima ile PRO arasındaki fiyat farkı 100 TL

hocam inventusda mb511 1500 tl alınır mı acil söyleyin :D

hocam inventusda mb511 1500 TL alınır mı acil söyleyin :D
Konuştuğumuz kasa modellerinin hepsi hemen hemen aynı fiyatlarda satılıyor.

Maxima V20 - 1.300 TL
Guardian Pro - 1.400 TL
CM MB511 - 1.500 TL

3 model de alınabilecek kadar iyi modeller. Yani hangisini alırsan al sonucunda memnun kalacaksın.
Bu yüzden kararı senin vermen gerekiyor. Tek tek videolarını izle, ihtiyaçlarını belirle ve karar ver.

Mesela Type-C kablo kullanıyorsundur ve bu senin için bir kriterdir.
O zaman Dark Guardian veya MB511 yerine Maxima V20 alırsın.
Çünkü V20'nin ön panelinde USB 3.1 Type-C var.

Bunun gibi, kullanım önceliklerini belirle. Kendin seç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,677
Üyeler
188,146
Son üye
enes6775
Geri