Yardım Dark Guardian Pro alınır mı ?

burdada gözüktüğü gibi tahminimce 1-1.5 parmak girecek kadar mesafeden gelen havayla önü tamamen açık olan bir kasayı kıyaslarken her türlü fark olur doğru hava sirkulasyonu yapsak guardian ile kıyaslanacak sirkulasyonu olan bir kasa değil. guardian'da öne 3 üste 2 egzoz 1 psu cover'a 2 adet olmak üzere toplam 8 fan yeri mevcut. ki fanları da yeterli bir kasa. fiyat konusuna gelirsek düşündürecek bir kasa fiyatı çok yükselmiş
hocam fiyatı çok önemli deil zaten her kasa çok pahalı ve 3 seçeneğim var aralarında mantıklı olanı guardian pro gibi geldi xpg invider ise 2.sırada hiç olmassa biraz para ekleyip mb511 de alabilirim

Hocam valla pronun fanları çok iyi gibi onu düşünüyorum
Özellikleri aynı, biri ARGB fanlı, diğeri RGB. Teknobiyotik kanalında detaylı incelemeleri mevcut.
Zaten 2 video arasında 20 dakika fark olmasından ne kadar benzer kasalar olduğunu anlayabilirsin.
1661596016985.png

Özellikleri aynı, biri ARGB fanlı, diğeri RGB. Teknobiyotik kanalında detaylı incelemeleri mevcut.
Zaten 2 video arasında 20 dakika fark olmasından ne kadar benzer kasalar olduğunu anlayabilirsin.
Alıntıyı görüntüle
Videoda zaten söylüyor. Dark guardian kasayı incelemiştik zaten diye. Aynı özellikleri burada bahsetmeyeceğim diyor.

Videoda zaten söylüyor. Dark guardian kasayı incelemiştik zaten diye. Aynı özellikleri burada bahsetmeyeceğim diyor.
Biliyorum, zaten o yüzden dedim. Birebir aynı kasalar, tek fark ARGB / RGB

işte o fanlar için dedim prosunu :D şerit led sevmiyorum malesef
+300 TL fark ödemeye değmez, ama sonuçta para senin paran. Hangisi zevkine hitap ediyorsa onu al.
1661596411678.png
1661596342446.png

+300 TL fark ödemeye değmez, ama sonuçta para senin paran. Hangisi zevkine hitap ediyorsa onu al.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
bide pro da fanlar da renkli o hoşuma gitti valla kral kasada bi sorun yok alınabilir diyosan alayım bunu yaw :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ve kasa çok sesli değildir deilmi psuya takacağım fan kablolarını hani tam ses çalıştığında uçak olmasın kasa :D

bide pro da fanlar da renkli o hoşuma gitti valla kral kasada bi sorun yok alınabilir diyosan alayım bunu yaw :D

Ve kasa çok sesli değildir deilmi psuya takacağım fan kablolarını hani tam ses çalıştığında uçak olmasın kasa :D
Maxima V20 için ne düşünüyorsun?
1661596813879.png
1661596855014.png

Valla hocam çok büyük fanlar ne değiştiriyor ki ?
Fanlar büyüdükçe ihtiyaç duyulan hava akımını daha düşük hızlarda verebiliyor. Çünkü daha büyük kanat yapısına sahip oluyorsun.
Bu yüzden fanlar büyüdükçe kasa aynı hava akımıyla soğuyor ama daha sessiz çalışıyor.
Mesela; (sayılar gerçek değerleri temsil etmiyor, örnek vermek için kullandım)
10 cm'lik fan 50 CFM vermek için 3000 RPM ile dönüyorken, 20 cm'lik fan 50 CFM için 1500 RPM ile dönüyor.
Bu da 10 cm'lik fanın çok ses yapmasına, 20 cm'lik fanın ise aynı hava akımını daha düşük ses ile vermesini sağlıyor.

Fanlar büyüdükçe ihtiyaç duyulan hava akımını daha düşük hızlarda verebiliyor. Çünkü daha büyük kanat yapısına sahip oluyorsun.
Bu yüzden fanlar büyüdükçe kasa aynı hava akımıyla soğuyor ama daha sessiz çalışıyor.
10 cm'lik fan 50 CFM vermek için 3000 RPM ile dönüyorken, 20 cm'lik fan 50 CFM için 1500 RPM ile dönüyor.
Bu da 10 cm'lik fanın çok ses yapmasına, 20 cm'lik fanın ise aynı hava akımını daha düşük ses ile vermesini sağlıyor.
hocam şuan alıcam kasayı hangisi diyosunuz ?

xpg invader mi yoksa Msı Forge 100r mı yoksa Dark Guardian pro mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,666
Üyeler
188,143
Son üye
tharden
Geri