Ckribrahim
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 19,401
Dostum aynı fiyatlara P400a var şuan.anladım dediğim gibi bide msı force 100r düşünüyorum sizce
Dostum aynı fiyatlara P400a var şuan.anladım dediğim gibi bide msı force 100r düşünüyorum sizce
xpg'nin önü mesh değilmiş ben almazdım. sıcaklık değerlerini çok takip eden biriyimdir. msi mag forge serisinde de öne 3 fan taktığında aşırı kötü gözüküyor ya ortaya ışıksız fan takıcaksın görüntüyü bozmamak için yada hiç takmıycaksın benceanladım bide xpg invider ve msı mag force 100r düşünüyorum sizce
XPG nin önü mesh olmaması kötü olduğu anlamına gelmiyor. Yan kısımda mesh yapı mevcut.xpg'nin önü mesh değilmiş ben almazdım. sıcaklık değerlerini çok takip eden biriyimdir. msi mag forge serisinde de öne 3 fan taktığında aşırı kötü gözüküyor ya ortaya ışıksız fan takıcaksın görüntüyü bozmamak için yada hiç takmıycaksın bence
önü tamamen mesh olan bir kasayla yanlarında mesh kısımlar bulunan kasanın hava sirkulasyonunu kıyaslamak saçma geliyor bana o yüzden kötü gözüyle bakıyorum önü mesh olmayan bütün kasalaraXPG nin önü mesh olmaması kötü olduğu anlamına gelmiyor. Yan kısımda mesh yapı mevcut.
Kasa güzel. Sevdiğim ve önerdiğim bir model ama 1.500 TL biraz fazla. Trendyol'da da 1.400'e satılıyormuş.https://www.hepsiburada.com/dark-gu...0-bilgisayar-kasasi-dkchgrpro-pm-HB00000QCN0N Arkadaşlar Alınır mı bu ? iyi midir yani çok hoş gözüküyor'da ama başka 2000 TL ye kadar kasa öneriniz varsa söyleyin.
Dostum aynı fiyatlara P400a var şuan.
hocam ben anca 10 güne alacam indirim bite o nun için diyorum yani max 2000 e lazım işte indirimli indirimsiz farketmez 2000 e bulmam gereklixpg'nin önü mesh değilmiş ben almazdım. sıcaklık değerlerini çok takip eden biriyimdir. msi mag forge serisinde de öne 3 fan taktığında aşırı kötü gözüküyor ya ortaya ışıksız fan takıcaksın görüntüyü bozmamak için yada hiç takmıycaksın bence
hocam kırılacak vve kalitesiz bir yapısı var diyolar bazıları ama onun dışında çok iyi benceKasa güzel. Sevdiğim ve önerdiğim bir model ama 1.500 TL biraz fazla. Trendyol'da da 1.400'e satılıyormuş.
Alıntıyı görüntüle
bende 2 yıldır var ön panelini sökerken çok güç kullanmanız gerekiyor bayaa sert ama ön panelini her zaman açmazsanız kırılma ihtimali olan hiçbiryeri yok.hocam kırılacak vve kalitesiz bir yapısı var diyolar bazıları ama onun dışında çok iyi bence
Doğru hava sirkülasyonu yapılırsa. Önü mesh kasayı aratmaz. Yanlarında mesh demedim yan tarafında mesh dedim. Kasa 9 fan destekliyor.önü tamamen mesh olan bir kasayla yanlarında mesh kısımlar bulunan kasanın hava sirkulasyonunu kıyaslamak saçma geliyor bana o yüzden kötü gözüyle bakıyorum önü mesh olmayan bütün kasalara
Anladım çok şey gözüküyor işte kasa mm böyle sert bi duruşu var çok hoş gözüküyor işte bide 100r var bide xpg invider var bu üçü arasındayım iştebende 2 yıldır var ön panelini sökerken çok güç kullanmanız gerekiyor bayaa sert ama ön panelini her zaman açmazsanız kırılma ihtimali olan hiçbiryeri yok.
xpg invider alınır diyosanız zaten aklımdaydı önü bence hoş duruyorDoğru hava sirkülasyonu yapılırsa. Önü mesh kasayı aratmaz. Yanlarında mesh demedim yan tarafında mesh dedim. Kasa 9 fan destekliyor.
Bu kısımdan bahsediyorum. Ön tarafta sağ ve solda zaten boşluk var orası ayrı. Ek olarak bu kısım var.
Alıntıyı görüntüle
Doğru bir yorum değil. Zamanında onlarca kişiye önerdik, hepsi de memnun.hocam kırılacak vve kalitesiz bir yapısı var diyolar bazıları ama onun dışında çok iyi bence
Hocam valla pronun fanları çok iyi gibi onu düşünüyorumDoğru bir yorum değil. Zamanında onlarca kişiye önerdik, hepsi de memnun.
Ama "Guardian" modelini beğeniyorsanız, düz olanı almak daha iyi olabilir.
Aralarındaki tek fark biri ARGB fanlı, diğeri RGB fanla geliyor.
Alıntıyı görüntüle
Bu da benim kendi kullandığım kasa modeli. Ben performansından ve görünüşden memnunum. Alternatif modeller olarak listene ekleyebilirsin.
Alıntıyı görüntüle
burdada gözüktüğü gibi tahminimce 1-1.5 parmak girecek kadar mesafeden gelen havayla önü tamamen açık olan bir kasayı kıyaslarken her türlü fark olur doğru hava sirkulasyonu yapsak guardian ile kıyaslanacak sirkulasyonu olan bir kasa değil. guardian'da öne 3 üste 2 egzoz 1 psu cover'a 2 adet olmak üzere toplam 8 fan yeri mevcut. ki fanları da yeterli bir kasa. fiyat konusuna gelirsek düşündürecek bir kasa fiyatı çok yükselmişDoğru hava sirkülasyonu yapılırsa. Önü mesh kasayı aratmaz. Yanlarında mesh demedim yan tarafında mesh dedim. Kasa 9 fan destekliyor.
Bu kısımdan bahsediyorum. Ön tarafta sağ ve solda zaten boşluk var orası ayrı. Ek olarak bu kısım var.
Alıntıyı görüntüle
Hayır 1050 TL ye mevcut kasa incelemesini izle dostum bence.burdada gözüktüğü gibi tahminimce 1-1.5 parmak girecek kadar mesafeden gelen havayla önü tamamen açık olan bir kasayı kıyaslarken her türlü fark olur doğru hava sirkulasyonu yapsak guardian ile kıyaslanacak sirkulasyonu olan bir kasa değil. guardian'da öne 3 üste 2 egzoz 1 psu cover'a 2 adet olmak üzere toplam 8 fan yeri mevcut. ki fanları da yeterli bir kasa. fiyat konusuna gelirsek düşündürecek bir kasa fiyatı çok yükselmiş