Güzel bir kasadır hava akışı olsun fakat malzeme kalitesini bilmiyorumBu kasayı 635 liraya aldım ama daha elime geçmedi ve internet üzerinde çok alan olmamış kullanan veya bilgisi olan varsa yorumu nedir ?
İyi günler, iyi forumlar.
gayet güzel bir kasaBu kasayı 635 liraya aldım ama daha elime geçmedi ve internet üzerinde çok alan olmamış kullanan veya bilgisi olan varsa yorumu nedir ?
Aradaki farklar nedir ve aralarında yüz lira fark var ve çok kaba duruyur airhawk duoBence iade et ve Airhawk duo al bu kasadan çok daha iyi.
bende yeni aldım çok güzel hiçbi sorun yok. Güle güle kullanabilirsin.Bu kasayı 635 liraya aldım ama daha elime geçmedi ve internet üzerinde çok alan olmamış kullanan veya bilgisi olan varsa yorumu nedir ?
Öncelikle hava akışı daha iyi ve çok daha geniş ve kontrolcüsü de daha iyi ve aralarında 100TL fark yok 70TL fark var ve bu farka kesinlikle değer bence ve ayrıca konu açıp hangisi diye sorsan neredeyse herkes Airhawk ı seçer.Aradaki farklar nedir ve aralarında yüz lira fark var ve çok kaba duruyur airhawk duo
denedikten sonra iade edip değiştirebilirim su an pro daha yatkın ve aerocool sevmiyorum.Öncelikle hava akışı daha iyi ve çok daha geniş ve kontrolcüsü de daha iyi ve aralarında 100TL fark yok 70TL fark var ve bu farka kesinlikle değer bence ve ayrıca konu açıp hangisi diye sorsan neredeyse herkes Airhawk ı seçer.
Bence bir konu aç ve sor sizce hangisi diye ama herkes aerocool seçer emin ol.denedikten sonra iade edip değiştirebilirim su an pro daha yatkın ve aerocool sevmiyorum.