Yardım DARK GUARDİAN PRO

Batur

80+
Reaksiyon skoru
60
Bu kasayı 635 liraya aldım ama daha elime geçmedi ve internet üzerinde çok alan olmamış kullanan veya bilgisi olan varsa yorumu nedir ?
İyi günler, iyi forumlar.

Bence iade et ve Airhawk duo al bu kasadan çok daha iyi.

Bu kasayı 635 liraya aldım ama daha elime geçmedi ve internet üzerinde çok alan olmamış kullanan veya bilgisi olan varsa yorumu nedir ?
Güzel bir kasadır hava akışı olsun fakat malzeme kalitesini bilmiyorum

gayet güzel bir kasa

Ben kullanıyorum. Meh bir kasa. Üzmez. Uzunca götürür. Fan kontrolcüsü dandik. Fan hızını bir türlü ayarlayamadım. Öyle kafasına göre takılıyor. Ben de yoğun olduğumdan pek uğraşmadım. PCI-E çıkışları vida olmadığı için sökülebilir değil. İhtiyacınız olan çıkışları kırıyorsunuz. Ona da gıcık oldum. Fena değil işte ya. Airhawk Duo daha iyi olabilir.

Dark Guardian'ın ARGB fanlı versiyonu.
Görselliğe çok önem vermiyorsanız tercih etmenizi önermem.
İade edip Airhawk Duo tercih edebilirsiniz.

bende yeni aldım çok güzel hiçbi sorun yok. Güle güle kullanabilirsin.

Aradaki farklar nedir ve aralarında yüz lira fark var ve çok kaba duruyur airhawk duo
Öncelikle hava akışı daha iyi ve çok daha geniş ve kontrolcüsü de daha iyi ve aralarında 100TL fark yok 70TL fark var ve bu farka kesinlikle değer bence ve ayrıca konu açıp hangisi diye sorsan neredeyse herkes Airhawk ı seçer.

Öncelikle hava akışı daha iyi ve çok daha geniş ve kontrolcüsü de daha iyi ve aralarında 100TL fark yok 70TL fark var ve bu farka kesinlikle değer bence ve ayrıca konu açıp hangisi diye sorsan neredeyse herkes Airhawk ı seçer.
denedikten sonra iade edip değiştirebilirim su an pro daha yatkın ve aerocool sevmiyorum.

denedikten sonra iade edip değiştirebilirim su an pro daha yatkın ve aerocool sevmiyorum.
Bence bir konu aç ve sor sizce hangisi diye ama herkes aerocool seçer emin ol.

iade et aercool airhawk duo almanı tavsiye ederim

Pişman olmazsın iade etmene gerek yok bence ben normal guardian kullanıyorum gayet güzel bir kasa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,397
Üyeler
190,911
Son üye
maxisero
Geri