Neler Yeni

Yardım Dark guardian söyledim gelene kadar rezil kepaze olur mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Yusuf Bilir
Öncelikle herkese iyi forumlar. Dostlar ben 2 gün önce dark guardian söyledim. Dün de kargoladılar, sabah da ilime geldi. Eyvallah buraya kadar sorun yok. Sorun şimdi başlıyor. Bu kargom saat 14:00da dağıtıma çıktı. Saat şu an 19:32 ama hala dağıtımda gözüküyor. Arkadaşlar mahallemizde mahalle değil mayın tarlası. Kocaman kocaman kasis diktiler her yere. Aldığım şey de evet ekran kartı değil ama kasa. İçinde 4 tane fan var hassas şeyler. Sonuç olarak kasam 5 saattir bir kamyonla bütün Ispartayı gezdi. Dağ gibi kasislerden geçti. Sizce mal olmuş mudur? Sorun olur mu?

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,611
İsim
Sarp Yılmaz
Öncelikle herkese iyi forumlar. Dostlar ben 2 gün önce dark guardian söyledim. Dün de kargoladılar, sabah da ilime geldi. Eyvallah buraya kadar sorun yok. Sorun şimdi başlıyor. Bu kargom saat 14:00da dağıtıma çıktı. Saat şu an 19:32 ama hala dağıtımda gözüküyor. Arkadaşlar mahallemizde mahalle değil mayın tarlası. Kocaman kocaman kasis diktiler her yere. Aldığım şey de evet ekran kartı değil ama kasa. İçinde 4 tane fan var hassas şeyler. Sonuç olarak kasam 5 saattir bir kamyonla bütün Ispartayı gezdi. Dağ gibi kasislerden geçti. Sizce mal olmuş mudur? Sorun olur mu?
Sorun olacağını zannetmiyorum , ekran kartı içinde takılı olan bir sistem almış olsaydın belki bir ihtimal derdim ama normal bir kasa sıkıntı olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Yusuf Bilir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yav abi nerde şansızlık var beni buluyor (genelde halkımız böyle diyen birisini gördüğünde kafasına direk sanki tek seni buluyor demek gelir. Fakat benim tek beni bulduğu gibi bir iddam yok.). Valla yoruldum. Bıraksalar kasa yürüye yürüye gelirdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mahallenin yolu da yol olsa anlicam ama değil. Belediye kilo kilo asfalt ile hiç bir kasis kuralına uymayan onlarca kasis yaptı mahalleye. Bizim mahalleye girmek için 4x4 şart. Yoksa kasisin ortasında kalırsınız arabayla inip itmeniz gerekir.

Son düzenleme:

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Kasanın etrafına köpük koymuşlardır bence pek zarar göreceğini sanmıyorum. Şu kargo saatleri'de gerçekten garip. Bende kargo istemiştim sabah saat 11.30 civarında kargo dağıtıma başlanmıştır diyordu ama bana kargo akşam 8.00 civarında geldi :D İşin garip yanı kargo şubesi benden 600m uzaklıkta. :D En azından evde yoktunuz yapıp gitmediler. :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Yusuf Bilir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasanın etrafına köpük koymuşlardır bence pek zarar göreceğini sanmıyorum. Şu kargo saatleri'de gerçekten garip. Bende kargo istemiştim sabah saat 11.30 civarında kargo dağıtıma başlanmıştır diyordu ama bana kargo akşam 8.00 civarında geldi :D İşin garip yanı kargo şubesi benden 600m uzaklıkta. :D En azından evde yoktunuz yapıp gitmediler. :D
Hahaha hocam beterin beteri var diyorsunuz. Dediğiniz gibi evde yoktunuz stickeri bıraksalar en beteri olur. Ya bir de geçen sefer bunların başıma geliceğini bildiğim için işi şansa bırakmak istemedim. Uber almıştım kasamın gelmesini sabahtan yurtiçişubenin önünde bekledim. 14:00 gibi tır geldi. Açtılar tek tek paketleri indirmeye başladılar. Adamlarla birlikte indirdim. Saat üç oldu dört oldu. En sonunda kasa tırın en ama en derininde çıktı. Allah sağlığımızı huzurumuzu bozmasın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Buğra
Dark guardian fan rehberini yazan sen misin hocam :) O projeyi gerceklestirecek misin yoksa

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Yusuf Bilir
Dark guardian fan rehberini yazan sen misin hocam :) O projeyi gerceklestirecek misin yoksa
Hahaha evet benim hocam inşallah gerçek olacak projenin taşlarını bir bir yerlerine oturtuyorum. Hava akışı konusunda kafayı bozdum. Yakında noctua nın endüstriyel fanlarını alıp kasama takarsam şaşırmayın. Arctic mx-4 ve 2xarctic p14 pwm pst 140mm fan da gelsin gerek test gerek fotolarını paylaşırım (y) Daha iyisi sizin olsun hocam.

Çınar Yaşar

80+ Gold
Bence çok bir şey olmaz, ama kargonun etrafında bir hasar varsa tutanak tut

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Buğra
Hahaha evet benim hocam inşallah gerçek olacak projenin taşlarını bir bir yerlerine oturtuyorum. Hava akışı konusunda kafayı bozdum. Yakında noctua nın endüstriyel fanlarını alıp kasama takarsam şaşırmayın. Arctic mx-4 ve 2xarctic p14 pwm pst 140mm fan da gelsin gerek test gerek fotolarını paylaşırım (y) Daha iyisi sizin olsun hocam.
PC yi dün toplamaya başladım kasa alacağım, uzun zamandır dark guardian pro da karar kılmıştım. Sabah bir kaç araştırma yaparken gördüm guardian pro da fan hızını anakarta bırakamıyoruz anladığım kadarıyla. Kontrolcü üzerinden 2 mod bulunuyor ama hızlı mod da çok mu ses yapar bilemedim. Dark guardian kadar sağlam bir model de bulamadım çok kararsız kaldım. Önerir misin senin düşüncelerin ne olur bugün yarın artık kasa siparişi vereceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Yusuf Bilir
PC yi dün toplamaya başladım kasa alacağım, uzun zamandır dark guardian pro da karar kılmıştım. Sabah bir kaç araştırma yaparken gördüm guardian pro da fan hızını anakarta bırakamıyoruz anladığım kadarıyla. Kontrolcü üzerinden 2 mod bulunuyor ama hızlı mod da çok mu ses yapar bilemedim. Dark guardian kadar sağlam bir model de bulamadım çok kararsız kaldım. Önerir misin senin düşüncelerin ne olur bugün yarın artık kasa siparişi vereceğim.
Hocam öncelikle hayırlı olsun. Dark guardian pro çok isabetli bir seçim. Pro modelinde uzaktan kumanda var. Kumanda da fan speed yazan bir tuş var. Bastığınızda sessiz mod ve turbo mod arasında geçişi çok rahat yapabiliyorsunuz. Ses konusunda şunu söyleyeyim kimisi en parlak, rgb li kasanın hayalini kurar. Kimisi en sessiz kasayı ister. Benim de derdim en soğuk kasa. Eğer siz de benim gibi düşünüyorsanız yani işlemcim yanarken kasam sessizmiş sesliymiş pek fark etmez. Zaten oyunun sesini açınca bir şey duymuyorum. Ha ama size şunu söyleyeyim ''AMD STOK SOĞUTUCUSU, DARK Guardian PRO modelindeki 4 fanın toplamından daha çok ses çıkarıyor. Ordan hesap edebilirsiniz. Bununla birlikte ben hep turbo modda bırakıyorum (Fanların 7-24 turbo modda açık kalsa bile milyar milyon saat ömrü var o konuda da içiniz rahat olsun.). Ayrıca anakarta bırakmak düşündüğünüz kadar iyi olmuyor. Hantal hantal çalıştırıyor fanları.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostlar saat 20:20 oldu hala gelen giden yok. Sanırım kasa dağıtım sırasında karmaşadan yararlanıp kaçtı. Tuzlaya geri dönüyor olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,547
Üyeler
166,561
Son üye
LpTF
Top Bottom