Arastirdigima göre Abdullah abi nin 45 bin TL pc toplama videosunda yaptığı radyatörün iki tarafına fan takmak oluyor değil mi?Tam olarak nasıl anlatacağımı bilmiyorum ama ModArt PC'nin bununla ilgili videosu vardı sanırım, ona bakılabilir.
EvetArastirdigima göre Abdullah abi nin 45 bin TL PC toplama videosunda yaptığı radyatörün iki tarafına fan takmak oluyor değil mi?
Aynen, o Pull-Push oluyor işte.Arastirdigima göre Abdullah abi nin 45 bin TL PC toplama videosunda yaptığı radyatörün iki tarafına fan takmak oluyor değil mi?
td 500 ezer ama pahalıSiz bu kasalardan hangisi tercih edersiniz ve neden tercih edersiniz?
Ayrıntılı karşılaştırırsaniz sevinirim
Teşekkür ederim
darkguardianın önüne 360mm sıvı soğutma takılkıyorTD500 Mesh çok daha iyi. Dark Guardian'ın üst tarafında 360 mm radyatör desteği yok diye biliyorum, TD500 Mesh'te var. ARGB fanların görünüşü de güzel, dış görünüş olarak da güzel.
Üst tarafına takılmıyor.darkguardianın önüne 360mm sıvı soğutma takılkıyor
aynen iyi dedinÜst tarafına takılmıyor.
MasterBox TD500 Mesh daha iyi bir seçenek, direkt çift 360 mm radyatör desteği var.
Bir de öne taktın diyelim, pull-push yapmazsan kasanın hava akışını darma duman edersin, gerek de yok böyle bir şeye.
360 mm radyatörlü sıvı soğutucu alan adam gidip de Dark Guardian almaz.
TD500 Mesh modelini tercih ederdim, görünüş olarak çok iyi gözüküyor.Siz bu kasalardan hangisi tercih edersiniz ve neden tercih edersiniz?
Ayrıntılı karşılaştırırsaniz sevinirim
Teşekkür ederim
İyi de neden radyatörün her iki tarafına fan takalım ki, ne gibi avantajları olur?Aynen, o Pull-Push oluyor işte.
Şimdi ön tarafa 360 mm radyatör taktın diyelim, ekran kartı taş mı yesin?İyi de neden radyatörün her iki tarafına fan takalım ki, ne gibi avantajları olur?