Ekran kartı: Asus Radeon Dual RX 6700 XT OC.
İşlemci: i5 12400F.
Anakart: MSI Pro B660M-A Wi-Fi DDR4 Soket mATX
Ram: 2 x Kingston Fury Beast RGB 8 GB 3600 MHZ
Psu: High Power Gold 600W 80+ Gold
Soğutucu: Id-Cooling SE-214-XT Argb
Kasa: Dark Maxima V20
Şöyle bir durum var. İndirimden 31K'ya Asus Radeon Prime 9070 XT OC, 5.3K'ya da 1200W Enermax satın aldım. Yavaş yavaşta sistemi güncellemeyi planlıyorum. Ekran kartını 3 taksitle alabildiğim için 3 ay biraz zorlanacağım ama duruma göre zorlayıp R5 7500F ile birlikte DDR5 geçmeyi planlıyorum. Burada 2 sorum var (şimdilik
) ; kasam ile ilgili en ufak bir sıkıntım yok ve hava akışının gerçekten kaliteli olduğunu düşünüyorum. Sistemi güncellerken mümkünse kasayı ve soğutucuyu tutmayı planlıyorum. Yeni ekran kartım (313mm'miş galiba) ve alacağım anakart için bu kasa yeterli olur mu ? Şuan mATX kullanıyorum, alırken bilmiyordum microATX sanırım ve küçük anakart, ATX bir anakart alırsam kasaya sığar mı ? Soğutucum işlemciye yeterli gelir mi ? Eğer 8-10 derece daha iyi soğutur ve yeni nesil sessiz soğutma almamı önerirseniz hangisini önerirsiniz ? Onlar için yeni konu açarım zaten alacağım zaman ama şimdilik bu konuda fikirleriniz çok değerli çünkü bu konularda pek bilgili değilim.
İşlemci: i5 12400F.
Anakart: MSI Pro B660M-A Wi-Fi DDR4 Soket mATX
Ram: 2 x Kingston Fury Beast RGB 8 GB 3600 MHZ
Psu: High Power Gold 600W 80+ Gold
Soğutucu: Id-Cooling SE-214-XT Argb
Kasa: Dark Maxima V20
Şöyle bir durum var. İndirimden 31K'ya Asus Radeon Prime 9070 XT OC, 5.3K'ya da 1200W Enermax satın aldım. Yavaş yavaşta sistemi güncellemeyi planlıyorum. Ekran kartını 3 taksitle alabildiğim için 3 ay biraz zorlanacağım ama duruma göre zorlayıp R5 7500F ile birlikte DDR5 geçmeyi planlıyorum. Burada 2 sorum var (şimdilik