Oyunun başlarındasın henüz ve Bell Gargoyle'u kesmen için biraz daha hasar takviyesine ihtiyacın var. Ne tür bir karakter oynuyorsun emin değilim ama Warrior veya Knight oynuyor varsayarak tavsiye vereceğim.
Yakın dövüşçü bir karaktersen muhtemelen şu anda Longsword kullanıyorsundur. Onun hasarı maalesef Boss'lar için doyurucu bir seviyede değil. Bu noktada 3 seçeneğin var:
1) Hellkite Dragon'un(Kırmızı Ejderha) kuyruğuna belli bir miktarda ok atıp, kuyruğunu kopartman. Bunu yaparsan; erken oyunda güçlü olan bir silah düşüreceksin, Drake Sword. Bu silahın 200 taban hasarı var ve tek elle kullanbiliyorsun. Aşağıya videosunu bırakıyorum.
2: Firelink Shrine'da ki mezarlığın ilerisinde Zweihander isimli, güçlü bir çift el silahı bulunmakta. Eğer yeteri kadar Strength puanın var ise bu silahı kullanmakta bir seçenek ama Drake Sword varken ne kadar mantıklı bir seçim orası tartışılır.
3: Bell Gargoyle'a kadar geldiysen Halberd isimli bir silah bulmuşsundur varsayıyorum. Halberd, benim oyundaki en sevdiğim silah tipi. Hem düşmanla arana bir miktar mesafe bırakıyor, hem de gayet kabul edilebilir bir seviyede hasar veriyor. Eğer ki Black Knight isimli abilerden erken seviyelerde bir Black Knight Halberd düşürürsen oyunu aşırı zorlanmadan keyifli bir biçimde bitirebilirsin. Aşağıdaki videonun ilk kısmında Halberd'ın nerede olduğunu görebilirsin.
Bunların dışında tavsiyelerim:
- İlk Gargoyle'un canı yarıya indiğinde ikinci bir Gargoyle savaşa katıldığı için mesafeyi avantajına kullanabilirsin. İlk Gargoyle'un canı yarıya yaklaştığında Boss'a girdiğin kapıya doğru yaklaş ve ikinci Gargoyle yetişene kadar ilk Gargoyle'a verebildiğin kadar hasar vermeye çalış, hatta yapabilirsen eğer öldür.
- Gargoyle alev üflerken daima savunmasızdır. Bunu yararına kullanıp Gargoyle'a yandan yaklaşabilirsen bir miktar hasar verebilirsin.
- İlk Gargoyle ile kapışırken ve henüz ikincisi dahil olmamışken; kuyruğuna saldırabilirsin. 93 Hasar puanına sahip bir Balta düşürecektir. Silahı düşürdükten sonra ölsen bile silah yine sende kalıcak. Bu seçenek tamamen sana kalmış istesen hiç uğraşmayadabilirsin.
- İki adet Humaity kullanarak bir Bonfire'da otururken Kindle seçeneğini seçersen Estus Flask'lerini sadece o Bonfire'a özel olarak kalıcı biçimde 5 adet arttırabilirsin. İlk önce Bonfire'dan Reverse Hollowing seçeneği seçip insan olmak gerekiyor. İnsan olduktan sonra Bonfire'da Kindle seçeneğini seçmelisin. Aşağıdaki videoda anlatılıyor.
Daha fazla soru varsa aklında elimden geldiğince ve fırsatım oldukça cevaplarım.