Dark Souls için fiyat performans gamepad

Reaksiyon skoru
34
Klavye ile oynanamayacağından haberiz Dark Souls serisini aldım ve klavye tuş rehberi olmadığını fark ettim. Sadece Dark Souls oynamak için bir gamepad arıyorum pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Ben de senin gibi dark souls 3 oynamak için heveslendim fakat doğru düzgün bir gamepad bulamadım ps5 dualsense veya xbox gamepadinin indirime girmesini bekliyorum herhangi bir gamepad alana kadar da bu dizilimi kullanabilirsin

Ekler

• resim_2022-05-04_005219050.png
    resim_2022-05-04_005219050.png
    248.7 KB · Hit: 92
Xbox 360 kablolu kol almıştım. Sol analogta takılmalar oluyor haberiniz olsun. Yani bi hevesle almıştım fakat kursağımda kaldı. Tabi sizde nasıl olur bilemem.

Ben de senin gibi dark souls 3 oynamak için heveslendim fakat doğru düzgün bir gamepad bulamadım ps5 dualsense veya xbox gamepadinin indirime girmesini bekliyorum herhangi bir gamepad alana kadar da bu dizilimi kullanabilirsin
teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Xbox 360 kablolu kol almıştım. Sol analogta takılmalar oluyor haberiniz olsun. Yani bi hevesle almıştım fakat kursağımda kaldı. Tabi sizde nasıl olur bilemem.
Sizce bu oyunları klavye ile oynamak mı daha zevkli yoksa gamepad ile mi ? Yıllardır pc oyuncusu olduğum için gamepad ile zevk alır mıyım bilmiyorum ama herkes klavye ile oynanmaz diyor Dark Souls için.

Abimde F310 var oynuyor analog hassasiyeti gayet iyi.

Bende Pusat Pro Wireless var analog hassasiyeti bazen sorun çıkarsa da benim açımdan oldukça iyi ve souls-like ve diablo için kullanıyorum.

Size bir tavsiye Her oyun çıkışınızda savenizi drive'ye atın öncekini silip benim 70-80 saatlik son 2 dlc boss'u kalmış olan Dark Souls 3 savem çöp oldu format sonrası.

Sizce bu oyunları klavye ile oynamak mı daha zevkli yoksa gamepad ile mi ? Yıllardır pc oyuncusu olduğum için gamepad ile zevk alır mıyım bilmiyorum ama herkes klavye ile oynanmaz diyor Dark Souls için.
Alırsınız merak etmeyiz. Gamepad ile oynamasyı sevmem ama oynatıyor.

Klavye için tasarlanan oyun değil bunlar zaten.

Bende Pusat Pro Wireless var analog hassasiyeti bazen sorun çıkarsa da benim açımdan oldukça iyi ve souls-like ve diablo için kullanıyorum.

Size bir tavsiye Her oyun çıkışınızda savenizi drive'ye atın öncekini silip benim 70-80 saatlik son 2 dlc boss'u kalmış olan Dark Souls 3 savem çöp oldu format sonrası.

Teşekkür ederim.

F310 mu önerirsiniz xbox 360 kolu mu

Teşekkür ederim.

F310 mu önerirsiniz xbox 360 kolu mu
F310 kesinlikle. Xbox 360 kolları yan sanayi oluyor zaten.

teşekkür ederim

Klavye ile ter akıtırsın. Zaten normalde de akıtacaksın da o başka :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,270
Üyeler
192,666
Son üye
weix
Geri