Dark Souls oynanır mı?

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Reaksiyon skoru
32,595
Soru başlıkta arkadaşlar. Dark Souls 3 indirmeyi düşünüyorum ama boşa para vermeyeyim. Zor vs. dediler fakat sinir krizi geçirir miyim? Bu ara çok canım sıkkın kafa dağıtmak istiyorum.(Geçen konuda ciddiye alan olmuş mecaz olarak :D )

Soru başlıkta arkadaşlar. Dark Souls 3 indirmeyi düşünüyorum ama boşa para vermeyeyim. Zor vs. dediler fakat sinir krizi geçirir miyim? Bu ara çok canım sıkkın kafa dağıtmak istiyorum.(Geçen konuda ciddiye alan olmuş mecaz olarak :D )
Dark souls kafa dağıtmak için uygun oyun bir değildir o kadar zor değil oynamayı biliyorsan ama bazen çok küçük detayları hatırlamanı istiyor ve orda sinir krizi geçiriyorsun.

Eğer çabuk pes eden ve çabuk sinirlenen bir insan isen fena delirirsin. Kafa dağıtmak için ise Doom oyunlarını öneririm. Dark Souls oyunları hiç kafa dağıtmaya uygun değil.

Dark souls kafa dağıtmak için uygun oyun bir değildir o kadar zor değil oynamayı biliyorsan ama bazen çok küçük detayları hatırlamanı istiyor ve orda sinir krizi geçiriyorsun.
Valla çok dikkat verebilecek durumda değilim. Stardew Valley indirmiştim. Arkadaşlara da aldırayım coop onu oynayalım madem :D
Post automatically merged:

Eğer çabuk pes eden ve çabuk sinirlenen bir insan isen fena delirirsin. Kafa dağıtmak için ise Doom oyunlarını öneririm. Dark Souls oyunları hiç kafa dağıtmaya uygun değil.
Normalde Sekiroyu bitirmiştim. Ama şu an kafa yoracak halim yok. Kendimi toparlayınca bir gün bitiricem Dark Souls'u da :)

dark souls kafa dağıtmak için değil kafayı yemek için yapılmış knk canın sıkkın ise ve çabuk sinirlenen bi insan isen 2 3 saatin sonunda klavyeyi monitöre sokma ihtimalin var

Oyun bence çok güzel kaymak gibi denilebilir ama denilenler gibi çok zor oyun değil. Uçup kaçıp vurmak gibi. Bu arada bu oyuna TR dil desteği getirmemeleri beni kudurttu. Korece var çince var basit çince var bir tek TR dil desteği yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri
Neden sakın oynamasın? Oynamayan insan çok şey kaybeder.
Post automatically merged:

Oyun bence çok güzel kaymak gibi denilebilir ama denilenler gibi çok zor oyun değil. Uçup kaçıp vurmak gibi. Bu arada bu oyuna TR dil desteği getirmemeleri beni kudurttu. Korece var çince var basit çince var bir tek TR dil desteği yok.
Çünkü oyunu FromSoftware yapıyor ve Asya firması. Yıllardan beridir de Asya da oyun çıkarıyorlardı. Normal tüm Asya dillerinin olması.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,165
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri