Neler Yeni

🔥İndirim Dark Type-C 7 in 1 HDMI / USB 3.0 - USB 2.0 / TF SD Kart Okuyucu kuponla 210 TL

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Bende bunun ugreenin olanı var çok kaliteli tabi bu daha ucuz fp dir

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ
Kasa için kullanılıyor mu tybe c çıkmışım var ama hiç kullanmadım o çıkışı

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar

SAKAL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Taha-Gözübüyük
Bende bunun ugreenin olanı var çok kaliteli tabi bu daha ucuz fp dir
ugreen ler biraz daha yüksek fiyatlı ben o kadar vermek istemiyorum. 210 lira verilebilir ama attıgım linkteki 90 lira lık olanda işime yarar fakat kalitesini bilmiyorum nasıldır

DARK'ında kalitesini bilmiyorum ama ona göre daha iyi gibi HDMI.sd kart vs bunlar zaten laptopta var o yüzden harici olmasına gerek yok usb olsa yeter

Oddo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Osman delil
İlgilendiği Kategoriler
HARDWARE
usb'ler 2.0 2si. vazcayırdı

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
C.S.
Doğru tespit, bence Mac kullanan arkadaşlar kesinlikle değerlendirmeli
İpad 10da çalışır mı?
Edit: kupon ve bonusla çok uyguna gelince aldım. Uzun zamandır İpadde kulllanmak için böyle bir şey arıyordum. Paylaşan arkadaşa teşekkürler. Satıcınını puanı da gayet iyi,umarım sorunsuzca çalışır.
Edit 2: Satıcı kargoya verdi bile....

Son düzenleme:

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
C.S.
Biraz önce teslim edildi. İpad 10 için konuşuyorum; harika çalışıyor. Özellikle sd kart girişini denedim, sorunsuzdu. İpad direk tanıdı darkı, dosyalar bölümünde de sd kartımı görüntüledi. Bende ss kart içeriğini i cloud drive a kopyaladım. 160 dosya, yaklaşık 1.5- 2 dk içinde taşındı.
İpad kullanıcıları kesinlikle tercih edebilirler. Diğer girişleri denemedim ama zaten teknobiyotikin sitesinde samsung uyumlu olduğu söylenmiş diğer girişler için. Dolayısıyla onlar da ipade uyumludur. Sorun çıkacağını sanmam.

wolfgang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Eren Ayaz
Biraz önce teslim edildi. İpad 10 için konuşuyorum; harika çalışıyor. Özellikle sd kart girişini denedim, sorunsuzdu. İpad direk tanıdı darkı, dosyalar bölümünde de sd kartımı görüntüledi. Bende ss kart içeriğini i cloud drive a kopyaladım. 160 dosya, yaklaşık 1.5- 2 dk içinde taşındı.
İpad kullanıcıları kesinlikle tercih edebilirler. Diğer girişleri denemedim ama zaten teknobiyotikin sitesinde samsung uyumlu olduğu söylenmiş diğer girişler için. Dolayısıyla onlar da ipade uyumludur. Sorun çıkacağını sanmam.
Tam iPad için geçerli mi yazmaya geliyordum yorumunu gördüm, aynı zamanda iPad'i televizyona vs aktarıyor mu HDMI kısmı?

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
C.S.
Tam iPad için geçerli mi yazmaya geliyordum yorumunu gördüm, aynı zamanda iPad'i televizyona vs aktarıyor mu HDMI kısmı?
Onu henüz denemedim ama sorun olacağını sanmam. Kaliteli bir hdmi kablosu ile sorunsuzca görüntü aktarılır diye düşünüyorum. Denediğimde yazarım.

wolfgang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Eren Ayaz
Onu henüz denemedim ama sorun olacağını sanmam. Kaliteli bir hdmi kablosu ile sorunsuzca görüntü aktarılır diye düşünüyorum. Denediğimde yazarım.
denediniz mi görüntü alabildiniz mi? ben denedim fakat görüntü alamadım TV ve Monitörde denedim. iPad Pro M1 ile denedim

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
C.S.
denediniz mi görüntü alabildiniz mi? ben denedim fakat görüntü alamadım TV ve Monitörde denedim. iPad Pro M1 ile denedim
Maalesef şehir dışında olduğum için deneyemedim.
Edit: Biraz önce denedim, televizyonum Philips. Direk ipadi tanıdı. İpad ekranı geldi, herhangi bir ayar yapmama gerek kalmadı. Youtube ve disneyde denedim, sorunsuzca görüntü ve ses alabildim.
Not: İpad 10 kullanıyorum.

Son düzenleme:

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
C.S.
@sparky
Biraz önce denedim, televizyonum Philips. Direk ipadi tanıdı. İpad ekranı geldi, herhangi bir ayar yapmama gerek kalmadı. Youtube ve disneyde denedim, sorunsuzca görüntü ve ses alabildim.

wolfgang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Eren Ayaz
@sparky
Biraz önce denedim, televizyonum Philips. Direk ipadi tanıdı. İpad ekranı geldi, herhangi bir ayar yapmama gerek kalmadı. Youtube ve disneyde denedim, sorunsuzca görüntü ve ses alabildim.
Bağladığınızda sağ üstte mavi bir işaret çıkıyor mu bağlandığına dair? Bazı videolarda Hub bağlandığı gibi çıkıyor fakat bende böyle bir şey çıkmıyor ve 5-6 farklı TV-Monitörde denedim hiçbirinde işe yaramadı

Top Bottom