kullanırsınKasa için kullanılıyor mu tybe c çıkmışım var ama hiç kullanmadım o çıkışı
ugreen ler biraz daha yüksek fiyatlı ben o kadar vermek istemiyorum. 210 lira verilebilir ama attıgım linkteki 90 lira lık olanda işime yarar fakat kalitesini bilmiyorum nasıldırBende bunun ugreenin olanı var çok kaliteli tabi bu daha ucuz fp dir
İpad 10da çalışır mı?Doğru tespit, bence Mac kullanan arkadaşlar kesinlikle değerlendirmeli
Tam iPad için geçerli mi yazmaya geliyordum yorumunu gördüm, aynı zamanda iPad'i televizyona vs aktarıyor mu HDMI kısmı?Biraz önce teslim edildi. İpad 10 için konuşuyorum; harika çalışıyor. Özellikle sd kart girişini denedim, sorunsuzdu. İpad direk tanıdı darkı, dosyalar bölümünde de sd kartımı görüntüledi. Bende ss kart içeriğini i cloud drive a kopyaladım. 160 dosya, yaklaşık 1.5- 2 dk içinde taşındı.
İpad kullanıcıları kesinlikle tercih edebilirler. Diğer girişleri denemedim ama zaten teknobiyotikin sitesinde samsung uyumlu olduğu söylenmiş diğer girişler için. Dolayısıyla onlar da ipade uyumludur. Sorun çıkacağını sanmam.
Onu henüz denemedim ama sorun olacağını sanmam. Kaliteli bir hdmi kablosu ile sorunsuzca görüntü aktarılır diye düşünüyorum. Denediğimde yazarım.Tam iPad için geçerli mi yazmaya geliyordum yorumunu gördüm, aynı zamanda iPad'i televizyona vs aktarıyor mu HDMI kısmı?
denediniz mi görüntü alabildiniz mi? ben denedim fakat görüntü alamadım TV ve Monitörde denedim. iPad Pro M1 ile denedimOnu henüz denemedim ama sorun olacağını sanmam. Kaliteli bir hdmi kablosu ile sorunsuzca görüntü aktarılır diye düşünüyorum. Denediğimde yazarım.
Maalesef şehir dışında olduğum için deneyemedim.denediniz mi görüntü alabildiniz mi? ben denedim fakat görüntü alamadım TV ve Monitörde denedim. iPad Pro M1 ile denedim
Bağladığınızda sağ üstte mavi bir işaret çıkıyor mu bağlandığına dair? Bazı videolarda Hub bağlandığı gibi çıkıyor fakat bende böyle bir şey çıkmıyor ve 5-6 farklı TV-Monitörde denedim hiçbirinde işe yaramadı@sparky
Biraz önce denedim, televizyonum Philips. Direk ipadi tanıdı. İpad ekranı geldi, herhangi bir ayar yapmama gerek kalmadı. Youtube ve disneyde denedim, sorunsuzca görüntü ve ses alabildim.
Not: İpad 10 kullanıyorum.