DoğukanYzc
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 605
v20 alamadım arkadaşlar.v12 sipariş ettim.Nasıldır ? f/p kasa mı ? pişman eder mi ?
Sebep?Dark almayın,aldırmayın
Bende v20 sini sipariş ettim gelecek v12 de v20 iyiv20 alamadım arkadaşlar.v12 sipariş ettim.Nasıldır ? f/p kasa mı ? pişman eder mi ?
sebep nedir acabaDark almayın,aldırmayın
farkı nedir ? birde ekran kartını dik takabiliyormuyum ? yoksa aparat mı lazım ?Bende v20 sini sipariş ettim gelecek v12 de v20 iyi
hocam sebebi nedir ?Dark almayın,aldırmayın
İkisindede dik ekran kartı takılabiliyor ama aparat alman lazım youtubeda inceleme videosu var ikisininde teknobiyotik kanalında ama çok büyük bi farkı yokfarkı nedir ? birde ekran kartını dik takabiliyormuyum ? yoksa aparat mı lazım ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam sebebi nedir ?
Hava akışı iyidir dimi hocam pişman etmez ?İkisindede dik ekran kartı takılabiliyor ama aparat alman lazım youtubeda inceleme videosu var ikisininde teknobiyotik kanalında ama çok büyük bi farkı yok
Hava akışı iyi ikisininde v20 nin ki bi tık daha iyiHava akışı iyidir dimi hocam pişman etmez ?
Teknobiyotik v20 ile cooler master td 500 ü karşılaştırmışHava akışı iyidir dimi hocam pişman etmez ?
v12 hangi kasaya rakip olabilir ?Hava akışı iyi ikisininde v20 nin ki bi tık daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teknobiyotik v20 ile cooler master td 500 ü karşılaştırmış
F/p olarak rakibi yok o fiyata dikey ekran kartı takılabilen bi kasa yok v20 ile aynı sayılır soğutma performansındadav12 hangi kasaya rakip olabilir ?