bir tık zor oturuyor kastırmak lazım o yüzdendir ilk önce bir tarafı geçir sonra diğer tarafı hafif esneterek takabilirsin ama dikkat et kırmaSoğutucu çok uzun kalıyor klipslere göre nasıl çözülür bu sorun, çözmek için hangi aparat gerekir
Valla arkadasla baya bi kuvvet uyguladık kırılmadı ama takılmadı dabir tık zor oturuyor kastırmak lazım o yüzdendir ilk önce bir tarafı geçir sonra diğer tarafı hafif esneterek takabilirsin ama dikkat et kırma
Aga demin montaj yaptım anakartı takmamistim kasaya önce alt tarafı oturt sonra üst tarafı oturt hemen oluyorSoğutucu çok uzun kalıyor klipslere göre nasıl çözülür bu sorun, çözmek için hangi aparat gerekir
eğer kasa içinde yapmaya çalışıyorsanız zor geliyorsa anakartı çıkarıp soğutucuyu takın sonra anakartı kasaya takınValla arkadasla baya bi kuvvet uyguladık kırılmadı ama takılmadı da
Bu üst ve alt dediğin aparat harici aparat gerekmiyor değil mi dostumAga demin montaj yaptım anakartı takmamistim kasaya önce alt tarafı oturt sonra üst tarafı oturt hemen oluyor
Yok ikisini oturtman yeterli zaten taş gibi oluyorBu üst ve alt dediğin aparat harici aparat gerekmiyor değil mi dostum