Neler Yeni

🔥İndirim DarkFlash Radiant DC-240 240mm Sıvı Soğutucu Nays ile 1080 TL

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Benimde ihtiyacım yok aslında. Sırf merak.
Modart m9 için uygun bir sıvı soğutma arıyorum ama boşa atacak param yok ne diyorsunuz beyler stok fan çok ses yapıyor ben sessiz bir ürün olsun ve rgb olsun istiyorum

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
İnceleme çok yok. YT de 3 5 video var sadece kutu açılımı ve kurulum gibi.
Evet o yüzden yani aslında bütçeyi 1500 1600e çıkartım bilindik markada alabilirim ama güzel indirim gelmiyor ki alalım

Oemkaplan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İso kaplan
Ben aldım ihtiyacım vardı fiyatta güzel geldi inceler size söylerim teşekkürler

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Evet o yüzden yani aslında bütçeyi 1500 1600e çıkartım bilindik markada alabilirim ama güzel indirim gelmiyor ki alalım
Bulayım sana ? Bana sordun mu var mı diye :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://pckolik.com/urun/deepcool-gammaxx-l240-argb-240-mm-sivi-sogutucu/ çaktırma :)

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Bulayım sana ? Bana sordun mu var mı diye :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://pckolik.com/urun/deepcool-gammaxx-l240-argb-240-mm-sivi-sogutucu/ çaktırma :)
Bunun sesi çok değil miydi diğer modeli miydi yoksa yok sürekli takip ediyorum seni de şöyle hoşuma giden bir şey bulamadım :) Bu veya diğer modelinde çok sesli olduğu söyleniyordu yorumlarda ondan istemedim :) indirim ile bu fiyatlara msi falan bulamayız galiba corsair falan :)

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Bunun sesi çok değil miydi diğer modeli miydi yoksa yok sürekli takip ediyorum seni de şöyle hoşuma giden bir şey bulamadım :) Bu veya diğer modelinde çok sesli olduğu söyleniyordu yorumlarda ondan istemedim :) indirim ile bu fiyatlara msi falan bulamayız galiba corsair falan :)
İkisi de sesli pompası. TH240 var bende 3100 RPM dönüyor pompa ama ses çok gelmiyor artık.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
İkisi de sesli pompası. TH240 var bende 3100 RPM dönüyor pompa ama ses çok gelmiyor artık.
Anladım ben zaten şuan sıcaklıktan değil de sesten dolayı soğutucu arıyorum görsel olarak da almışken sıvı alayım diyorum ondan sessiz olsun istiyorum acelem yok o zaman aklınız da bulunsun güzel bir indirim de etiketler misiniz ? :)

JohnSnow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
ömer yıldız
Facebook
ikranur624
Bende aldım ihtiyacım vardı fiyatta güzel

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Anladım ben zaten şuan sıcaklıktan değil de sesten dolayı soğutucu arıyorum görsel olarak da almışken sıvı alayım diyorum ondan sessiz olsun istiyorum acelem yok o zaman aklınız da bulunsun güzel bir indirim de etiketler misiniz ? :)
Sessiz arıyorsan Arctic bak o zaman. En sessizlerden ve iyilerden birisi o.

Top Bottom