Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Benimde ihtiyacım yok aslında. Sırf merak.İhtiyacım olsa alırdım DarkFlash fena marka değil
Benimde ihtiyacım yok aslında. Sırf merak.İhtiyacım olsa alırdım DarkFlash fena marka değil
Modart m9 için uygun bir sıvı soğutma arıyorum ama boşa atacak param yok ne diyorsunuz beyler stok fan çok ses yapıyor ben sessiz bir ürün olsun ve rgb olsun istiyorumBenimde ihtiyacım yok aslında. Sırf merak.
İnceleme çok yok. YT de 3 5 video var sadece kutu açılımı ve kurulum gibi.Modart m9 için uygun bir sıvı soğutma arıyorum ama boşa atacak param yok ne diyorsunuz beyler stok fan çok ses yapıyor ben sessiz bir ürün olsun ve rgb olsun istiyorum
Evet o yüzden yani aslında bütçeyi 1500 1600e çıkartım bilindik markada alabilirim ama güzel indirim gelmiyor ki alalımİnceleme çok yok. YT de 3 5 video var sadece kutu açılımı ve kurulum gibi.
Bulayım sana ? Bana sordun mu var mı diyeEvet o yüzden yani aslında bütçeyi 1500 1600e çıkartım bilindik markada alabilirim ama güzel indirim gelmiyor ki alalım
https://pckolik.com/urun/deepcool-gammaxx-l240-argb-240-mm-sivi-sogutucu/ çaktırmaEvet o yüzden yani aslında bütçeyi 1500 1600e çıkartım bilindik markada alabilirim ama güzel indirim gelmiyor ki alalım
Bunun sesi çok değil miydi diğer modeli miydi yoksa yok sürekli takip ediyorum seni de şöyle hoşuma giden bir şey bulamadım Bu veya diğer modelinde çok sesli olduğu söyleniyordu yorumlarda ondan istemedim indirim ile bu fiyatlara msi falan bulamayız galiba corsair falanBulayım sana ? Bana sordun mu var mı diye
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://pckolik.com/urun/deepcool-gammaxx-l240-argb-240-mm-sivi-sogutucu/ çaktırma
İkisi de sesli pompası. TH240 var bende 3100 RPM dönüyor pompa ama ses çok gelmiyor artık.Bunun sesi çok değil miydi diğer modeli miydi yoksa yok sürekli takip ediyorum seni de şöyle hoşuma giden bir şey bulamadım Bu veya diğer modelinde çok sesli olduğu söyleniyordu yorumlarda ondan istemedim indirim ile bu fiyatlara msi falan bulamayız galiba corsair falan
Anladım ben zaten şuan sıcaklıktan değil de sesten dolayı soğutucu arıyorum görsel olarak da almışken sıvı alayım diyorum ondan sessiz olsun istiyorum acelem yok o zaman aklınız da bulunsun güzel bir indirim de etiketler misiniz ?İkisi de sesli pompası. TH240 var bende 3100 RPM dönüyor pompa ama ses çok gelmiyor artık.
Sessiz arıyorsan Arctic bak o zaman. En sessizlerden ve iyilerden birisi o.Anladım ben zaten şuan sıcaklıktan değil de sesten dolayı soğutucu arıyorum görsel olarak da almışken sıvı alayım diyorum ondan sessiz olsun istiyorum acelem yok o zaman aklınız da bulunsun güzel bir indirim de etiketler misiniz ?
reis her paylaşıma bi papara no falan bırak iban neyin alan komisyon bedeli 25 50tl atsın sanaSessiz arıyorsan Arctic bak o zaman. En sessizlerden ve iyilerden birisi o.
Önceden 1 TL deniyordu. İyi ona da zam gelmiş Her üründen 1TL verelim diyorlardıreis her paylaşıma bi papara no falan bırak iban neyin alan komisyon bedeli 25 50tl atsın sana