senin indrimler kollansa sistem dizilir belkide şuandaki sistemlerden daha iyisi toplanırÖnceden 1 TL deniyordu. İyi ona da zam gelmiş Her üründen 1TL verelim diyorlardı
senin indrimler kollansa sistem dizilir belkide şuandaki sistemlerden daha iyisi toplanırÖnceden 1 TL deniyordu. İyi ona da zam gelmiş Her üründen 1TL verelim diyorlardı
Dizdiler zaten 3. 4. ü sistemi dizen varsenin indrimler kollansa sistem dizilir belkide şuandaki sistemlerden daha iyisi toplanır
Anakart B660M-K seçtim soğutucu ne önerirsin şuan stok fan var pcde ?Dizdiler zaten 3. 4. ü sistemi dizen var
Bu sistemi aldın mı ? Alacak mısın ? Alacaksan uzak dur pahalı çok.Anakart B660M-K seçtim soğutucu ne önerirsin şuan stok fan var pcde ?
Upgrade yapılmayacaksa bu bile yeter.Anakart B660M-K seçtim soğutucu ne önerirsin şuan stok fan var pcde ?
Aldım geçen hafta 15.5k ya alamayınca ti sistem alsatcilarda bununla aynı fiyat çekti bende onlardan almak yerine itopyadan aldımBu sistemi aldın mı ? Alacak mısın ? Alacaksan uzak dur pahalı çok.
n11 den nays ile alınca 571 tl ye geliyorUpgrade yapılmayacaksa bu bile yeter.
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm Ä°Ålemci SoÄutucu Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm Ä°Ålemci SoÄutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Sıvı soğutma istiyorum artık ya bide onun tadına bakalımUpgrade yapılmayacaksa bu bile yeter.
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm Ä°Ålemci SoÄutucu Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm Ä°Ålemci SoÄutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Çok pahalıya almamışsındır umarım. Arkadaşın attığı ürün yeter dostum. 12400f için bütçe varsa başka ürünlerde bakılır.Aldım geçen hafta 15.5k ya alamayınca ti sistem alsatcilarda bununla aynı fiyat çekti bende onlardan almak yerine itopyadan aldım
evet, daha yeni aldım bugün geldi taktım hemen, kasam corsair carbide spec delta, işlemcim i5 12400f, stres testinde 58 dereceyi geçmediLGA1700 kiti dahil mi?
Satıcı yine gelbura olması lazım zaten.n11 den nays ile alınca 571 TL ye geliyor
nepalbilişimden aldım benSatıcı yine gelbura olması lazım zaten.