muslumabiniz
80+
- Reaksiyon skoru
- 71
Şu kullandığım sürüm ekranda herhangi güncelleme var mı? Nerden bulacağımı bilmiyorum
Şu kullandığım sürüm ekranda herhangi güncelleme var mı? Nerden bulacağımı bilmiyorum
Alıntıyı görüntüle
teşekkürler yeni güncelleme değil mi? kuruyorumDARMOSHARK-M3 4K固件升级 - 达摩鲨
darmoshark.cn
DARMOSHARK-M3-4K驱动下载 - 达摩鲨
darmoshark.cn
en son sürüm attıklarımteşekkürler yeni güncelleme değil mi? kuruyorum
Teşekkürler kurulumu yaptım bu arada bu mouse senin sayende almıştımen son sürüm attıklarım
sleeptimeyi en sağa çek debounce time 2 yap sana tavsiyemTeşekkürler kurulumu yaptım bu arada bu mouse senin sayende almıştım![]()
debounce time 4-5 arası öneriyorlardısleeptimeyi en sağa çek debounce time 2 yap sana tavsiyem
2 ye kadar sorun yaşamıyorsun swarcowda 2 diyor ama yinede sen bilirsindebounce time 4-5 arası öneriyorlardı
1 sorum daha var şimdi ayarları yaptım darmo shark uygulamasını kapatırsam bölgeyi tekrar türkçe yaparsam yaptığım ayarlar sıfırlanmıyor değil mi?2 ye kadar sorun yaşamıyorsun swarcowda 2 diyor ama yinede sen bilirsin
sıfırlanmaz herhalde çünkü içerisinde bi bellek var1 sorum daha var şimdi ayarları yaptım darmo shark uygulamasını kapatırsam bölgeyi tekrar türkçe yaparsam yaptığım ayarlar sıfırlanmıyor değil mi?