4k hz mouseye ihtiyacım var.

Bütçe max 2k olacak şekilde öneriye ihtiyacım var. Darmoshark m3 4k kullanıyorum ve aldıktan bir süre sonra scroll bozuldu ve şu an artık hareket ettirirken bile bazen imleç takılıyor ve tekrar hareket etmeye başlıyor. Sizce tekrardan 4k hz almak mantıklı mı? 8k hz bana fazla abartı geliyor. 4k hz mouse olarak ne önerirsiniz?
konudan farkli darmosharki satmayi dusunuyor musun?

Zenith pro olabilir

Bütçe max 2k olacak şekilde öneriye ihtiyacım var. Darmoshark m3 4k kullanıyorum ve aldıktan bir süre sonra scroll bozuldu ve şu an artık hareket ettirirken bile bazen imleç takılıyor ve tekrar hareket etmeye başlıyor. Sizce tekrardan 4k hz almak mantıklı mı? 8k hz bana fazla abartı geliyor. 4k hz mouse olarak ne önerirsiniz?
Hyperx Pulsefire Haste 2 öneririm hocam. 8k hz destekliyor. Kablosuz versiyonu da zaman zaman 2300TL bandına düşüyor takip ederseniz denk getirirsiniz.

Hocam elimde temiz yaklaşık 20 günlük beyaz scyrox v6 var. Üzerinde ayrı aldığım grip tape ler var. 2100 TL ye verebilirim isterseniz. Pulsar Xlite V3 e geçtim pek elime uymadı bu mouse. 8khz olduğu için hoşunuza gider diye tahmin ediyorum. Not düşmek isterim Hz i ayarlayabiliyorsunuz web driver üzerinden. Şahsi tecrübem ciddi anlamda olumlu.

Son düzenleme:
Hocam elimde temiz yaklaşık 20 günlük beyaz scyrox v6 var. Üzerinde ayrı aldığım grip tape ler var. 2100 TL ye verebilirim isterseniz. Pulsar Xlite V3 e geçtim pek elime uymadı bu mouse. 8khz olduğu için hoşunuza gider diye tahmin ediyorum. Not düşmek isterim Hz i ayarlayabiliyorsunuz web driver üzerinden. Şahsi tecrübem ciddi anlamda olumlu.
Belirttiğin için teşekkürler ama ben direkt kendime 0 ürün almak istiyorum. Elden ürün alan biri değilim.

ben şuan bunu inceliyorum ama ne düşünürsünüz bana da fikir alışverişi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben şuan bunu inceliyorum ama ne düşünürsünüz bana da fikir alışverişi olur
klavyem de rk olduğu için ilgimi çekti klavyesinden çok memnunum mouse'u nasıldır acaba

usta elimdeki fareyi satıyorum zenith pro 4k ilgilenirsen fiyat konuşabiliriz özelden. Gayet temiz durumda sıfır hata, fare değiştiğim için yedekte duruyor

Geri