4k hz mouseye ihtiyacım var.

Cadyy

80+
Reaksiyon skoru
43
Bütçe max 2k olacak şekilde öneriye ihtiyacım var. Darmoshark m3 4k kullanıyorum ve aldıktan bir süre sonra scroll bozuldu ve şu an artık hareket ettirirken bile bazen imleç takılıyor ve tekrar hareket etmeye başlıyor. Sizce tekrardan 4k hz almak mantıklı mı? 8k hz bana fazla abartı geliyor. 4k hz mouse olarak ne önerirsiniz?

Bütçe max 2k olacak şekilde öneriye ihtiyacım var. Darmoshark m3 4k kullanıyorum ve aldıktan bir süre sonra scroll bozuldu ve şu an artık hareket ettirirken bile bazen imleç takılıyor ve tekrar hareket etmeye başlıyor. Sizce tekrardan 4k hz almak mantıklı mı? 8k hz bana fazla abartı geliyor. 4k hz mouse olarak ne önerirsiniz?
Monitör kaç hz hocam birde işlemci ne çünkü işlemciye gereksiz yuk bindiriyor bu ozellik

bir şey degil çoğu kişi bunu bilmeden 8khz urun aliyor ve 8khz kullanip işlemciye yuk oluyorlar
Senin ima ettiğin şey akıcılık mı? Hani hz düşük olursa mesela o mouse 8k hz ise bize yansıtamıyor mu?

mchose l7 pro

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,209
Üyeler
183,400
Son üye
Arcade31s
Geri