A950 Pro varken alınmaz imkanı yokMouseyi almayı düsünüyorum fare ve wraithesportla tecrübesi olanlar deneyimlerini paylaşabilirler mi
Hocam peki bu site nasıldır sanal karttan alınır en kötu bir de boyutu nasıldır m3 gibi büyük müA950 Pro varken alınmaz imkanı yok
M3 gibi evet hocamHocam peki bu site nasıldır sanal karttan alınır en kötu bir de boyutu nasıldır m3 gibi büyük mü
Her A950 yorumunu gördüğümde benim Ajazz'ı iptal edesim geliyorA950 Pro varken alınmaz imkanı yok
Benim korktuğum kronik sorunu çıkar mı galiba yeni bir mouse conncetgame gönderir ama sadece gönderir yani garanti konusunda cok iyi degiller sanırımHer A950 yorumunu gördüğümde benim Ajazz'ı iptal edesim geliyor.
Sorun yaşamazsın kroniği yok dareuların.Benim korktuğum kronik sorunu çıkar mı galiba yeni bir mouse conncetgame gönderir ama sadece gönderir yani garanti konusunda cok iyi degiller sanırım
Evet bana da önerdiler ama siteye o kadar güvenmiyorum ki.. Ben de Amazondan başka bir model aldım 1.5k'ya bir yanım pişman bir yanım istiyor. Ama en azından muhatabım var o açıdan içim rahat.Benim korktuğum kronik sorunu çıkar mı galiba yeni bir mouse conncetgame gönderir ama sadece gönderir yani garanti konusunda cok iyi degiller sanırım