Darmoshark M3S Max Nasıldır ?

9mer

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba yeni bir mouse almaya karar verdim elim 20 cm ve tutuşum fingertip ile claw arasında değişiyor fakat çoğunlukla fingertip. Seçtiğim mouse ise Darmoshark M3S Max özellikleri hoşuma gitti bu mouse elime göre küçük gelirmi ? ve bu fiyat bandında önerebilceğiniz başka mouseler varmı ?

Merhaba yeni bir mouse almaya karar verdim elim 20 cm ve tutuşum fingertip ile claw arasında değişiyor fakat çoğunlukla fingertip. Seçtiğim mouse ise Darmoshark M3S Max özellikleri hoşuma gitti bu mouse elime göre küçük gelirmi ? ve bu fiyat bandında önerebilceğiniz başka mouseler varmı ?
Hocam benim elimde ortalama 20-21 cm, M3s max kullandığımda bana güzel uymuştu, zaten güzel mouse bir kroniği vs yok gönül rahatlığıyla alınabilir. İyzico + Conlife kodu ile 600 liraya yakın indirimli alabilirsiniz

Hocam benim elimde ortalama 20-21 cm, M3s max kullandığımda bana güzel uymuştu, zaten güzel mouse bir kroniği vs yok gönül rahatlığıyla alınabilir. İyzico + Conlife kodu ile 600 liraya yakın indirimli alabilirsiniz
Biraz geç oldu kusura bakmayın. Aslında ben diğer modelindede arasında kaldım M3 Pro Max aralarında 0.70 cm fark oynuyo bişey değiştirceğini sanmıyorum zaten özellikleri ve fiyatı aynı M3S Max mantıklı gibi duruyor. Bide verdiğiniz kodlar hangi sitede geçerli ?

Biraz geç oldu kusura bakmayın. Aslında ben diğer modelindede arasında kaldım M3 Pro Max aralarında 0.70 cm fark oynuyo bişey değiştirceğini sanmıyorum zaten özellikleri ve fiyatı aynı M3S Max mantıklı gibi duruyor. Bide verdiğiniz kodlar hangi sitede geçerli ?
Conlife kodu wraithte geçerli sadece, iyzico bugün 00:00da sona ericek kampanyası

Öncelikle merhabalar eğer mouse yi aldıysanız ve kullandıysanız tavsiye edermisiniz çünkü çok uzun zamandır wraith üzerinden mouse araştırıyorum ve 2000-3000 TL bandında çok fazla seçenek var ve kararsızım bir kişi bana bu mouse u önerdi ve özelliklerine bakılacak olursa PAW3950 sensör,MCU Nordic 52840 yani gerçekten kaliteli bir mouse ben normalde ATK Dragonfly A9 Pro düşünüyordum fakat aralarında 200-300 lira gibi bir fark var ve bunun özellikleri bana çok daha iyi geldi benim tutuş şeklim palm eğer kullandıysan yorum yaparsan çok sevinirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,099
Üyeler
183,060
Son üye
protokooperasyon
Geri