Neler Yeni

Yardım Darmoshark M3S Pro alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Rows official
Darmoshark M3S Pro almayı düşünüyorum. Fiyatı bana göre uygun geldi ayrıca bir soru soracağım Dareu A950 Pro mu yoksa bu mu daha iyi, bu darmoshark mouseun kronik sorunu vs. Gibi bir sıkıntıları varmı acaba bilen birisi açıklayabilir mi ?

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Furkan Aydın
Darmoshark malzeme kalitesi çok dandik bir mouse. Ayrıca dongle bile ayrı olarak satılıyor. Direkt olarak kullananlar yorum yapsa tabii ki daha doğru fakat bende düz darmoshark m3 var ve hayatımda gördüğüm en dandik malzemeye sahip olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Rows official
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Darmoshark malzeme kalitesi çok dandik bir mouse. Ayrıca dongle bile ayrı olarak satılıyor. Direkt olarak kullananlar yorum yapsa tabii ki daha doğru fakat bende düz darmoshark m3 var ve hayatımda gördüğüm en dandik malzemeye sahip olabilir.
Hocam peki onerdiginiz güzel bir mouse var mı

DarylE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Mehmet Ensar Pulcu
Darmoshark M3S Pro almayı düşünüyorum. Fiyatı bana göre uygun geldi ayrıca bir soru soracağım Dareu A950 Pro mu yoksa bu mu daha iyi, bu darmoshark mouseun kronik sorunu vs. Gibi bir sıkıntıları varmı acaba bilen birisi açıklayabilir mi ?
Bütçen ne kadar bilmiyorum ama ajazz aj159 Pro veya apex denk getirirsen alabilirsin eline uyuyorsa tabii .

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Rows official
Bütçen ne kadar bilmiyorum ama ajazz aj159 Pro veya apex denk getirirsen alabilirsin eline uyuyorsa tabii .
Hocam o mouseler nerede var ki bulamadım wraith, amazon, ve connectgameden başka yurtdışı böyle dediğiniz markalardan mal satan site yokmu ya

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
kerem aydınalp
Hocam o mouseler nerede var ki bulamadım wraith, amazon, ve connectgameden başka yurtdışı böyle dediğiniz markalardan mal satan site yokmu ya
Temu da vardı stok bitti maalesef.

DarylE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Mehmet Ensar Pulcu
Kral temu da satılıyor . 20 gün civarında geliyor .
Ben aldığım fiyatın düşügüne satıyorum . Sıfır kullanılmamış ajazz aj159 pro modelini . Ama dediğim gibi elinize uyuyorsa bana uydu kardeşime uymadı ona aldığımızı satıyorum şu an. Mouse bu fiyat bandında tr de eşi benzeri yok maalesef . Apex modeli de bu da hangisini denk getirirseniz alın derim .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Stokları bitmiş maalesef . İster bekle ister aldığı fiyattan satanlar vs oluyor kullanmadan istersen onlardan al

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Rows official
Kral temu da satılıyor . 20 gün civarında geliyor .

Ben aldığım fiyatın düşügüne satıyorum . Sıfır kullanılmamış ajazz aj159 pro modelini . Ama dediğim gibi elinize uyuyorsa bana uydu kardeşime uymadı ona aldığımızı satıyorum şu an. Mouse bu fiyat bandında tr de eşi benzeri yok maalesef . Apex modeli de bu da hangisini denk getirirseniz alın derim .

Stokları bitmiş maalesef . İster bekle ister aldığı fiyattan satanlar vs oluyor kullanmadan istersen onlardan al
hocam apex nasıl peki verilen parayı hakediyor mu kronikliği v.s varmı

bada4434

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Bayram Fırat
ajazz 159 proyu açılmamış 1200 e bulursan apexide o civarlarda sahibinden param güvvende ile yapıştır

DarylE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Mehmet Ensar Pulcu
ajazz 159 proyu açılmamış 1200 e bulursan apexide o civarlarda sahibinden param güvvende ile yapıştır
1100 e satıyorum, 1300 e aldım . İki tane almıştık kardeşin eline uymadı sıfır kullanılmamış bekliyor

hocam apex nasıl peki verilen parayı hakediyor mu kronikliği v.s varmı
Bence iki model de ediyor . Tr de almak istesen 2-2.5 kdan aşağıya muadil bulamazsın . Hiç bulamazsan yukarıda yorum da yazdım . Aldığımdan 200 aşağıya satıyorum stok falan gelmezse yazarsın hallederiz

wlaughs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Who Laughs
Kral kullaniyorum 1 1.5 senedir gayette sağlam memnunum niye boylr yorum yaptinki ayrica fare hafif olmasina rağmen masamdan defalarca dustu hicbir sey olmadi

Top Bottom