Neler Yeni

Dart 1 aldım pazartesi

TalhaGnc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Talha
bak
Merhaba dostum. Ben de Asus Tuf Pro gaming kullanıyorum. O ışığın BIOS'ta ayarı var. Aura sync olması lazım isminin. En üstte gözükür. Oradan 'Off' yaparsan yanmaz ama açıkken de yanmaz :) Eğer açıkken yansın, kapalıyken yanmasın istiyorsan; onun ayarını bilmiyorum. Öyle bir ayar var mı onu da bilmiyorum bakmadım bile :)
bakayım bi
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki
Merhaba dostum. Ben de Asus Tuf Pro gaming kullanıyorum. O ışığın BIOS'ta ayarı var. Aura sync olması lazım isminin. En üstte gözükür. Oradan 'Off' yaparsan yanmaz ama açıkken de yanmaz :) Eğer açıkken yansın, kapalıyken yanmasın istiyorsan; onun ayarını bilmiyorum. Öyle bir ayar var mı onu da bilmiyorum bakmadım bile :)
sen pc kapatırkende açık kalıyomu

FatihC

80+
bak

bakayım bi
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki

sen pc kapatırkende açık kalıyomu
Aynen pc kapatınca da açık kalıyor. Eğer uğraşmak istersen, pc açarken BIOS'a gir aç, kapatırken de reset atıp içine girip kapat. Bana da saçma gelmişti ama çok da aramadım yolunu öyle duruyor :) RGB takıntım olmadığı için direk kapatmıştım ben.

TalhaGnc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Talha
Aynen pc kapatınca da açık kalıyor. Eğer uğraşmak istersen, pc açarken BIOS'a gir aç, kapatırken de reset atıp içine girip kapat. Bana da saçma gelmişti ama çok da aramadım yolunu öyle duruyor :) RGB takıntım olmadığı için direk kapatmıştım ben.
dostum şimdi bilgisayarı kapatırken psu kapatırsam sürekli aç kapa bişey olurmı

FatihC

80+
dostum şimdi bilgisayarı kapatırken psu kapatırsam sürekli aç kapa bişey olurmı
Yani hocam çok fazla bilgim yok, yanlış yönlendirmeyeyim. Sadece mantık olarak düşünüyorum, sonuç olarak bu buton sen aç-kapa yap diye yapılmış. Herhalde olmaz ama bilen biri cevaplarsa daha sağlıklı olur. Ben hiç kapatmıyorum, en son format atarken açmıştım. Öyle kaldı. Ondan önce de full kapalıydı. Yine de sana kalmış. Daha fazla yardımcı olmak isterdim, kusura bakma bilgim bu kadar :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,894
Üyeler
168,212
Son üye
ikaris
Top Bottom