Bendede DART1 var bende bunu merak ediyorumsürekli psu kapatırsam bi sıkntı olurmu
Bendede DART1 var bende bunu merak ediyorumsürekli psu kapatırsam bi sıkntı olurmu
bakayım biMerhaba dostum. Ben de Asus Tuf Pro gaming kullanıyorum. O ışığın BIOS'ta ayarı var. Aura sync olması lazım isminin. En üstte gözükür. Oradan 'Off' yaparsan yanmaz ama açıkken de yanmazEğer açıkken yansın, kapalıyken yanmasın istiyorsan; onun ayarını bilmiyorum. Öyle bir ayar var mı onu da bilmiyorum bakmadım bile
![]()
sen pc kapatırkende açık kalıyomuMerhaba dostum. Ben de Asus Tuf Pro gaming kullanıyorum. O ışığın BIOS'ta ayarı var. Aura sync olması lazım isminin. En üstte gözükür. Oradan 'Off' yaparsan yanmaz ama açıkken de yanmazEğer açıkken yansın, kapalıyken yanmasın istiyorsan; onun ayarını bilmiyorum. Öyle bir ayar var mı onu da bilmiyorum bakmadım bile
![]()
Aynen pc kapatınca da açık kalıyor. Eğer uğraşmak istersen, pc açarken BIOS'a gir aç, kapatırken de reset atıp içine girip kapat. Bana da saçma gelmişti ama çok da aramadım yolunu öyle duruyorbak
bakayım bi
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki
sen pc kapatırkende açık kalıyomu
dostum şimdi bilgisayarı kapatırken psu kapatırsam sürekli aç kapa bişey olurmıAynen pc kapatınca da açık kalıyor. Eğer uğraşmak istersen, pc açarken BIOS'a gir aç, kapatırken de reset atıp içine girip kapat. Bana da saçma gelmişti ama çok da aramadım yolunu öyle duruyorRGB takıntım olmadığı için direk kapatmıştım ben.
Yani hocam çok fazla bilgim yok, yanlış yönlendirmeyeyim. Sadece mantık olarak düşünüyorum, sonuç olarak bu buton sen aç-kapa yap diye yapılmış. Herhalde olmaz ama bilen biri cevaplarsa daha sağlıklı olur. Ben hiç kapatmıyorum, en son format atarken açmıştım. Öyle kaldı. Ondan önce de full kapalıydı. Yine de sana kalmış. Daha fazla yardımcı olmak isterdim, kusura bakma bilgim bu kadardostum şimdi bilgisayarı kapatırken psu kapatırsam sürekli aç kapa bişey olurmı