salihtrsn
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 8
- İsim
- Salih Tursun
Arkadaşlar youtube a video eklendiğinin ilk 1. dakikasından itibaren linke tıklayıp almaya çalıştım. İlk 2 3 dakika sepete eklenmiyordu. Daha sonra sepete ekledik ama kart bilgilerini girince ana sayfaya atıp stok bitti diye görünüyordu. O andan beri 3 cihazdan süreki olarak sayfayı yenileyip almaya çalıştık. Toplamda 4 veya 5 kez stok yeniden geldi. En fazla telefona gelen şifre ile ödemeyi tamamlama aşamasına kadar yaklaştım ama kodu girince site yeniden gitti ve sepet boşaldı. Forumdaki tüm konuları takip ettim ve 10 dan fazla kişi sadece 4 5 kez stokların yenilendiğini görebilmiş. 5 er 5 er stoklar yenilendiği bilgisi olduğuna göre toplam 20 25 sistem satıldı?
Ayrıca itopyanın sitesi 1 saat boyunca aşırı yavaş ve çökmüş durumdayken birrrrrrden düzeldi. O düzelme yaşandıktan sonra bir daha da stoklar yenilenmedi. Bu konuyu açarken bile bir yandan 100 kez sayfayı yeniledim. Stoklar hakkında bi bilgilendirme yapılırsa çok seviniriz.
Ayrıca aldığını söyleyen 4 5 kişi görebildim. Cidden alabilen birisi sipariş SS ini atıp akıllardaki soru işaretlerini silebilir mi?
Ayrıca itopyanın sitesi 1 saat boyunca aşırı yavaş ve çökmüş durumdayken birrrrrrden düzeldi. O düzelme yaşandıktan sonra bir daha da stoklar yenilenmedi. Bu konuyu açarken bile bir yandan 100 kez sayfayı yeniledim. Stoklar hakkında bi bilgilendirme yapılırsa çok seviniriz.
Ayrıca aldığını söyleyen 4 5 kişi görebildim. Cidden alabilen birisi sipariş SS ini atıp akıllardaki soru işaretlerini silebilir mi?