Dasdadasdas

DisplayPort önemli.
bu seviyede ancak aktiv ede bilirsin

PC yi yeni topladım ve ekran kartı sürücüsünü Gigabyte'dan indirdim fakat resimde de görebileceğiniz gibi gsync özelliği gözükmüyor.Monitör modeli
VG258QR ve gsync uyumlu bir monitör.

.Alıntıyı görüntüle
Nvidia kullanmadığım için bilemiyorum ama bu kendi driverimi yoksa yönetim paneli olanmı. Driver ayrıysa ona bir göz atman gerekir derim

PC yi yeni topladım ve ekran kartı sürücüsünü Gigabyte'dan indirdim fakat resimde de görebileceğiniz gibi gsync özelliği gözükmüyor.Monitör modeli
VG258QR ve gsync uyumlu bir monitör.

.Alıntıyı görüntüle
display port suz olmuyor
bir de monitör kullanım kılavuzundan falan bak monitörün menüsünde girmeyi dene ordan yap.mesela bende monitörün altında tuşlar var ordan seçiyorum menüyü

DP ile kullanıyorum ve monitörün ayarlarında gsync yok baktım bakmasam bile bakmama bile gerek yok monitör amd freesnyc ile geliyor donanımsal olarak fakat gsync uyumlu yani monitörde donanımsal olarak gsync yok fakat driverdan açabilmem gerekiyor ama açamıyorum sorun bu.
kanka forumda rehberlerden birinde freesync monitörde gsync açma rehberi vardı ona bak bi istersen

Benim bildiğim monitörün freesync ı açıp gsync nerden açılıyorsa ordan da gysncı açman lazım.

Geri