Neler Yeni

Dava açılmakla tehdit ediliyorum

Neilq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Nail
Merhabalar kısa süre önce steam hesabımı bir platform üzerinden sattım ve şu an dava edilmek ile tehdit ediliyorum. Dava etmek ile tehdit eden kişi hesabı alıp sonrasında sattı veya başka bir mailine geçirdi
Bu konuda yapabielceğim ne var acaba?
Her türlü kanıtım vesaire var!

serwintes

80+ Gold
Merhabalar kısa süre önce steam hesabımı bir platform üzerinden sattım ve şu an dava edilmek ile tehdit ediliyorum. Dava etmek ile tehdit eden kişi hesabı alıp sonrasında sattı veya başka bir mailine geçirdi
Bu konuda yapabielceğim ne var acaba?
Her türlü kanıtım vesaire var!
hocam o işler çok sıkıntılı ya mesela sen suçsuzsundur ama karşıdaki adam sırf şerefsizliğine gidiyor hesaba ban yedirtiyor veya hesabı başka maile alıyor sonra sen geri almışsın diyor özellikle ban yedirip hesabını çöp edenler çok oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne kadarlık hesap sattın

milenix

80+ Gold
ne sen ne o dava edebilir

Neilq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Nail
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam o işler çok sıkıntılı ya mesela sen suçsuzsundur ama karşıdaki adam sırf şerefsizliğine gidiyor hesaba ban yedirtiyor veya hesabı başka maile alıyor sonra sen geri almışsın diyor özellikle ban yedirip hesabını çöp edenler çok oluyor

ne kadarlık hesap sattın
600 tl

her türlü davada yanındayım
teşekkürler sağolun

Neilq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Nail
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ne sen ne o dava edebilir
Bi 💩 olmaz, korkma.
sağolun

600 TL için bi iş çevirebilir hocam 50 100 desen sadece almak için tehdit ederdi ama şimdi sitede alıcının tarafında her zaman satıcının değil
yani adam hesabı kilitleyip ss ini atıp tehdit ediyor

600 TL için bi iş çevirebilir hocam 50 100 desen sadece almak için tehdit ederdi ama şimdi sitede alıcının tarafında her zaman satıcının değil
iade yapalım diyince önce parasını istiyor

Top Bottom