Dava işlerinden anlayan biri lazım (hesapcomtr dava edicekmiş)

dava en uç nokta ancak hesapcomtr gayet de haklı sen o siteleri ne sanıyorsun
Sadece aracılar ve güvenliğinizi sağlıyorlar ki dolandırılmaktan hesapcomtr sayesinde kurtulmuşsun ama gidip şikayetvar'a hesapcomtr'yi şikayet ediyorsun çok komik bir durum
kanıt konusuna gelirsek iyi niyeti suistimal edecek müşteri çok tabii ki hesapcomtr bir kanıt isteyecek amaç alıcıyı ve satıcıyı güvenli ortamda birleştirmek
satıcı senin dediğin gibi 1 hafta sonra bilgi değişiyorsa farklı satıcıdan alışveriş yaparsın durumu da hesapcomtr'ye bildirirsin
size ne yiyip içiriyolar.Konun hep ters tarafından bakma istediği hep farklı olma çabalarımı bunlar.Dolandırılmaktan hesapcomtr sayesinde kurtulmuşsun diyosun sen biliyomusun kaç kişi hesapcomtr ye videolu fotoğraflı kanıt attığı halde parasını,aldığı hesabını alamadığını.Paramı almadan önce şikayetimi yazmıştım zaten.At gözlüklerini bi çıkart bak forumlara sitelere adamlar bildiğin tehtit ediyor şikayetvar dan bana 5 yıldız vericeksin diye.Şikayeti sil diyor.

al bunuda oku fazla kafada ağrıtma senin gibi değersiz kişilerin fikri gram umrumda değil.

size ne yiyip içiriyolar.Konun hep ters tarafından bakma istediği hep farklı olma çabalarımı bunlar.Dolandırılmaktan hesapcomtr sayesinde kurtulmuşsun diyosun sen biliyomusun kaç kişi hesapcomtr ye videolu fotoğraflı kanıt attığı halde parasını,aldığı hesabını alamadığını.Paramı almadan önce şikayetimi yazmıştım zaten.At gözlüklerini bi çıkart bak forumlara sitelere adamlar bildiğin tehtit ediyor şikayetvar dan bana 5 yıldız vericeksin diye.Şikayeti sil diyor.

al bunuda oku fazla kafada ağrıtma senin gibi değersiz kişilerin fikri gram umrumda değil.

yönlendirdiğin konu gram umrumda değil ben bu konuyu ele alarak cevapladım
ayrıca parasını aldığı hesabını alamadığı ne la
hesap senin değil ki neyin kafasını yaşıyorsunuz
ortada tehdit yok şikayetvar'ın işleyiş süreci böyle bir sorun çözüldüyse girip bunu bildirmelisin
dava konusuna gelirsek zaten bunu desteklediğim bir cümle yok

yönlendirdiğin konu gram umrumda değil ben bu konuyu ele alarak cevapladım
ayrıca parasını aldığı hesabını alamadığı ne la
hesap senin değil ki neyin kafasını yaşıyorsunuz
ortada tehdit yok şikayetvar'ın işleyiş süreci böyle bir sorun çözüldüyse girip bunu bildirmelisin
dava konusuna gelirsek zaten bunu desteklediğim bir cümle yok
videolu kanıt attığı halde parasını alamayan,(virgül) aldığı hesabı alamayan(bilgileri yanlış)
beyni yetmedimi burayı anlamaya sontoxic

Siteden random hesap aldım.Hesabı girdim yanlış çıktı.Dandirik bi hesap için ekran kaydı aldım 245bm lik video yükledim satıcıya 3 saat bekletti başka bir hesap attı oda yanlış girilmedi.Adamların sattığı random hesapların hepsinde 7gün garanti vardır yazıyor.Ve adamlar herşeyi tek tek yazmış sorumluluk size aittir iade sadece hesap banlıysa vs yapılır diyor.Yani kısaca bildiğiniz random hesaplar.Bende şikayetvar sayfasına yazdım bana wp den yazdılar.Adamlar şikayeti geri çek ve 5 yıldız ver diyor paranı iade ettik diyor.
Ayrıca eskiden beri bilirim bende bu işlerle uğraşmıştım zamanında.random hesap demek ömürlük gibi satılan ama 1-2 hafta veya ay içinde tüm bilgileri değiştirelecek olan hesaplardır bunu bilmeyen yoktur.
Bu yazıları yazan aynı kişi olamaz. Bile bile kuyuya atlamışsın.

Bu yazıları yazan aynı kişi olamaz. Bile bile kuyuya atlamışsın.
uğraştım derken ticaretini yapmadım ama çevremde çok kişi tanıyorum.Bende zamanında turnuvalara katıldığım için çok fort hesabı bakmıştım çok da satın aldım.En güveniliri bile 3-4 ay sonra elinden gidiyo.Mail ile satın bile alsan her türlü elinden gidiyo

videolu kanıt attığı halde parasını alamayan,(virgül) aldığı hesabı alamayan(bilgileri yanlış)
beyni yetmedimi burayı anlamaya sontoxic
kullanmadığım bir site olmasa inanacam tek bu site de değil gamesatis itemsatis dnz gibilerinde de birçok alışverişim var cahil bir kullanıcı değilsen sitenin dediklerini eksiksiz yapıyorsan her türlü desteği de alırsın sorunu da çözersin

kullanmadığım bir site olmasa inanacam tek bu site de değil gamesatis itemsatis dnz gibilerinde de birçok alışverişim var cahil bir kullanıcı değilsen sitenin dediklerini eksiksiz yapıyorsan her türlü desteği de alırsın sorunu da çözersin
Elimde 38 tane site hakkında şikayetler var forumlardan aldığım insta yorumlarından vs elemanlar deli gibi yorum siliyo.E pin alışverişlerinde zaten sıkıntı yok.Kaç tane hesap aldın birader burda kafa ağrıtıyosun.Sen hangi markanın şuana kadar bana 5 yıldız vericeksin seni dava ederim dediğini duydun.Uza bu konudan

Elimde 38 tane site hakkında şikayetler var forumlardan aldığım insta yorumlarından vs elemanlar deli gibi yorum siliyo.E pin alışverişlerinde zaten sıkıntı yok.Kaç tane hesap aldın birader burda kafa ağrıtıyosun.Sen hangi markanın şuana kadar bana 5 yıldız vericeksin seni dava ederim dediğini duydun.Uza bu konudan
şikayetler hep olucak cahil kullanıcı çok hata yapan işletme de yok değil
burda sadece dava konusu haricinde saçmaladığını söylüyorum çünkü saçmalıyorsun satıcı sorununu siteye yansıtmak ayrı cahillik
dava konusunda desteklemediğimi başından beri söyledim burda kıt beyinli ben mi oluyorum sen mi tuhaf

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,102
Üyeler
183,779
Son üye
Kyylmz03
Geri