- Konu Sahibi Konu Sahibi
size ne yiyip içiriyolar.Konun hep ters tarafından bakma istediği hep farklı olma çabalarımı bunlar.Dolandırılmaktan hesapcomtr sayesinde kurtulmuşsun diyosun sen biliyomusun kaç kişi hesapcomtr ye videolu fotoğraflı kanıt attığı halde parasını,aldığı hesabını alamadığını.Paramı almadan önce şikayetimi yazmıştım zaten.At gözlüklerini bi çıkart bak forumlara sitelere adamlar bildiğin tehtit ediyor şikayetvar dan bana 5 yıldız vericeksin diye.Şikayeti sil diyor.dava en uç nokta ancak hesapcomtr gayet de haklı sen o siteleri ne sanıyorsun
Sadece aracılar ve güvenliğinizi sağlıyorlar ki dolandırılmaktan hesapcomtr sayesinde kurtulmuşsun ama gidip şikayetvar'a hesapcomtr'yi şikayet ediyorsun çok komik bir durum
kanıt konusuna gelirsek iyi niyeti suistimal edecek müşteri çok tabii ki hesapcomtr bir kanıt isteyecek amaç alıcıyı ve satıcıyı güvenli ortamda birleştirmek
satıcı senin dediğin gibi 1 hafta sonra bilgi değişiyorsa farklı satıcıdan alışveriş yaparsın durumu da hesapcomtr'ye bildirirsin
al bunuda oku fazla kafada ağrıtma senin gibi değersiz kişilerin fikri gram umrumda değil.
Selamlar öncelikle hesap.com.tr de benim de bir üyeliğim vardı ve arada sırada bu sitede yapılan çekilişlere katılıyordum bu siteden bir miktar para kazanmıştım fakat parayı harcamadım aylarca durdu öyle sonra telefon numarama harcanmamış bakiyeniz bulunmaktadır bu bakiyeyi harcayınız tarzından mesajlar geliyordu en son girdim ilan pazarında birçok onaylı satıcının ve 20000-40000 civarında başarılı teslimatı olan satıcı gördüm ve bende bu satıcılardan hesap aldım hesapların hiçbirine elbette giremedim tabii ki her seferinde site üzerinden iade ettim hatta denemek için bir satıcıdan 3 tane...
- EşekKaçakçısı
- Cevaplar: 6
- Forum: Konu Dışı