❌İndirim Bitti! Dawreek şarjlı matkap 599 TL

Paranıza yazık, batarya 1 ayda iş yapmaz hale geliyor

Fiyatı ucuz ama yorumlarda 12 volt olduğu yazılmış. Ufak tefek masa birleştirme vb. gibi ev işleri için kullanılabilir ancak ben olsam 24 volt diye satılan ve 12 volt gönderilen bir ürünü almam, ticaret ahlakından bir haber satıcılar para kazanmamalı.

Çin işi ama fiyatı da ona göre zaten. Küçük işlerde kullanılır diye düşünüyorum. Uçlar konusunda aşınma yapar
bu tarz ürünler hangisi uygunsa o alınır hepsi çin malı, etiket ürünler. ön plana çıkan assur var onunda pazarlaması iyi harici onunda ürünler çin. en az einhell alınmalı

Shein den güzel bir tane bulunur şarjsız hem daha iyi olur.

5 para etmez bundan almak yerine üstüne koyun işinizi görecek hic yoktan assur marka alın

5 para etmez bundan almak yerine üstüne koyun işinizi görecek hic yoktan assur marka alın
assurda aynı hocam yukarıda mesajımı keşke okusaydınız. hepsi çin malı & etiket ürünü. assur ön planda olması pazarlama, tanıtıma para harcamaları.
yoksa onun da ürünleri aynı çin fabrikadan çıkıyor. einhell aşağısını eve almayacaksın :)

assurda aynı hocam yukarıda mesajımı keşke okusaydınız. hepsi çin malı & etiket ürünü. assur ön planda olması pazarlama, tanıtıma para harcamaları.
yoksa onun da ürünleri aynı çin fabrikadan çıkıyor. einhell aşağısını eve almayacaksın :)
Hocam assur bunlar kadar alt malzeme kullanmıyor bunlarda genelde motor güçsüz oldugundan daha fazla amper ihtiyacı duyuyor ve bataryayı sonuna kadar kullanmaya çalışıyor buda bms+pillerde stress ve ısınma yapıyor sonrası zaten malum ama assurda bu yok genel olarak matkap türünde tas motoru veya el desteresinde görebilirsin

Hocam assur bunlar kadar alt malzeme kullanmıyor bunlarda genelde motor güçsüz oldugundan daha fazla amper ihtiyacı duyuyor ve bataryayı sonuna kadar kullanmaya çalışıyor buda bms+pillerde stress ve ısınma yapıyor sonrası zaten malum ama assurda bu yok genel olarak matkap türünde tas motoru veya el desteresinde görebilirsin
hocam ben deneyimlerimi yazdım, assur ürünü de alıp iade etmişliğim var.
görüşünüze saygım var. ben yine de assur almama taraftarıyım. onun yerine size bi marka önereyim: retools = einhell kapışacak kadar kaliteli ürünler var

hocam ben deneyimlerimi yazdım, assur ürünü de alıp iade etmişliğim var.
görüşünüze saygım var. ben yine de assur almama taraftarıyım. onun yerine size bi marka önereyim: retools = einhell kapışacak kadar kaliteli ürünler var
Hocam assur biraz daha f/p gibi ya ama brn direk ana marka olarak bosch veya hilti kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,800
Üyeler
184,052
Son üye
designerbarca
Geri