ben aldım böyle set hatta kazık yedik diyelim 2 kere şarj ettim sonra bir gün kullandım şarjı bitti takayım dedim şarj aleti patladıParanıza yazık, batarya 1 ayda iş yapmaz hale geliyor
ama yinede bu paraya hobi olarak iş görür yada basit ev işleri içinParanıza yazık, batarya 1 ayda iş yapmaz hale geliyor
üstünü sen mi veriyon kraleinhell alın sallayın bunları
bu ürünler alıyorsan , bunları da göz önünde bulundurmuşsun demekben aldım böyle set hatta kazık yedik diyelim 2 kere şarj ettim sonra bir gün kullandım şarjı bitti takayım dedim şarj aleti patladı![]()
Ben de ev işleri için aldım, 1 batarya ile hiç şakasız 10 vida sıkamıyorsun öyle diyeyim hocamama yinede bu paraya hobi olarak iş görür yada basit ev işleri için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
üstünü sen mi veriyon kral![]()
sürekli 600 lira çöpe atmaktansa valla reisama yinede bu paraya hobi olarak iş görür yada basit ev işleri için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
üstünü sen mi veriyon kral![]()
ben f/p almadım ya tokatlandık birazbu ürünler alıyorsan , bunları da göz önünde bulundurmuşsun demek
bu tarz ürünlerin bataryası eksik piller tamamlanırsa f/p canavarı olabilir
geçmiş olsunben f/p almadım ya tokatlandık birazacil lazımdı
kötüymüş bendeki yine o kadar değilBen de ev işleri için aldım, 1 batarya ile hiç şakasız 10 vida sıkamıyorsun öyle diyeyim hocam
kupon200 koduyla 646 TL
m.n11.com